FIORILLO, GIOVANNI

FIORILLO, GIOVANNI  

Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.007 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Nutritional Characterization and Phenolic Profiling of Moringa oleifera Leaves Grown in Chad, Sahrawi Refugee Camps, and Haiti 2015 A. LeoneG. FiorilloF. CriscuoliS. RavasenghiL. SantagostiniG. FicoA. SpadafrancaA. BattezzatiA. SchiraldiS. Bertoli + Article (author) -
Plasma Bisphenol-A concentration and body fat distribution : a pilot study in an urban area 2013 S. BertoliA. LeoneA. SpadafrancaG. FiorilloS. RavasenghiL. VignatiA. Battezzati Conference Object -
Circulating salicylic acid and metabolic and inflammatory responses after fruit ingestion 2012 S. RinelliA. SpadafrancaG. FiorilloM. CocucciS. BertoliA. Battezzati Article (author) -
Circulating salicylic acid and metabolic and inflammatory responses after fruit ingestion 2009 S. RinelliA. SpadafrancaG. AlicandroG. FiorilloM. CocucciS. BertoliA. Battezzati Conference Object -
Circulating salicylic acid is related to fruit and vegetable consumption in healthy subjects 2007 A. SpadafrancaS. BertoliFIORILLO, GIOVANNITESTOLIN, GIULIOA. Battezzati Article (author) -
Measurement of salicylic acid in human serum using stable isotope dilution and gas chromatography-mass spectrometry 2006 A. BattezzatiG. FiorilloA. SpadafrancaS. BertoliG. Testolin Article (author) -
Measurement of DNA methylation using stable isotope dilution and gas chromatography-mass spectrometry. 2005 G.FiorilloI. TeruzziP. SenesiG. TestolinA. Battezzati + Article (author) -