CAIMI, SARA
CAIMI, SARA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE MOLECOLARI AGROALIMENTARI (attivo dal 01/01/1988 al 27/04/2012)
In Vitro Nematocidal Activity of TRPA1 Active Compounds from Perilla Frutescens
2009 A. Bassoli, G. Borgonovo, S. Caimi, G. Morini, F. D'Errico, G. D'Errico
Taste–guided identification of high potency TRPA1 agonists from Perilla frutescens
2009 A. Bassoli, G. Borgonovo, S. Caimi, L. Scaglioni, G. Morini, A. Schiano Moriello, V. Di Marzo, L. De Petrocellis
Oleoylsalicylate Derivatives : Synthesis and Antifungal Activity
2008 A. Bassoli, G. Borgonovo, S. Caimi, G. Farina, M. Moretti
Taste-guided isolation of a TRP active compound from the korean food plant keanip (Perilla frutescens)
2008 G. Borgonovo, A. Bassoli, S. Caimi, L. De Petrocellis, V. Di Marzo, G. Morini, L. Scaglioni
Taste guided analysis of traditional food : identification of bitter principles in cultivated and wild "Lampascione"
2008 A. Bassoli, G. Borgonovo, S. Caimi, G. Morini, L. Scaglioni
NATURAL COMPOUNDS AND THEIR ANALOGUES : SYNTHESIS AND EVALUATION OF ANTIFUNGAL ACTIVITY
2008 S. Caimi
Taste-active compounds in a traditional italian food : ‘Lampascioni’
2008 G. Borgonovo, S. Caimi, G. Morini, L. Scaglioni, A. Bassoli
Valutazione dell’attività biologica di diidroisocumarine naturali e di loro analoghi
2008 A. Bassoli, G. Borgonovo, S. Caimi, G. Farina
Sintesi e valutazione dell'attività antifungina di derivati degli acidi oleico e salicilico
2007 S. Caimi, G. Borgonovo, M. Moretti
Sostanze naturali amare da lampascioni (bulbi di Muscari comosum)
2007 A. Bassoli, G. Borgonovo, S. Caimi, G. Morini
Analoghi di diidroisocumarine ad attività antifungina
2007 A. Bassoli, G. Borgonovo, S. Caimi, G. Farina