PELIZZOLA, VALERIA
PELIZZOLA, VALERIA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI E MICROBIOLOGICHE (attivo dal 01/11/1985 al 27/04/2012)
TRACEABILITY OF MOUNTAIN CHEESES: IDENTIFICATION AND CHARACTERIZATION OF BIOCHEMICAL MARKERS
2010 V. Pelizzola
Content of conjugated linoleic acid in neutral and polar lipid fractions of milk of different ruminant species
2009 M. Povolo, V. Pelizzola, G. Contarini
Study on the non-volatile hydrocarbon fraction of dairy products
2008 V. Pelizzola, M. Povolo, G. Contarini
Caratteristiche reologiche e della frazione volatile della vastedda del Belice in relazione alla diversa tecnologia di produzione e di conservazione
2008 S. Barzaghi, R. Ghiglietti, V. Pelizzola, M. Povolo
Directly resistively heated column gas chromatography for the evaluation of cow milk fat purity
2008 M. Povolo, V. Pelizzola, G. Contarini
Study on the non-volatile hydrocarbon fraction of lowland and highland dairy products
2008 V. Pelizzola
Goat’s and sheep’s milk fat : characterization of triglycerides by Ag+SPE/GC/MS
2007 P. M., A. A., V. Pelizzola, C. G.
Study on lipid fractions of Streptococcus thermophilus by TLC, GC and GC/MS techniques
2007 V. Pelizzola, M. Povolo, A. Avalli, B. Bottari, E. Neviani, G. Contarini
Distribution of cla in cow, sheep and goat milk fat fractions by TLC, SPE, GC techiques
2007 V. Pelizzola, M. Povolo, G. Contarini
Caratteristiche reologiche e della frazione volatile della vastedda del Belice in relazione alla diversa tecnologia di produzione e di conservazione
2007 S. Barzaghi, R. Ghiglietti, V. Pelizzola, M. Povolo
Applicazione della tecnica Ultrafast GC nella valutazione della genuinità del grasso di latte vaccino
2007 M. Povolo, V. Pelizzola, G. Colarusso, G. Contarini
Traceability of mountain cheeses : identification and characterization of volatile and not volatile lipophylic compounds
2007 V. Pelizzola
Ultrafast module-GC for the evaluation of milk fat purity according to the official EU method
2007 M. Povolo, V. Pelizzola, G. Colarusso, G. Contarini
Efficacia della tecnica Ultrafast GC nella valutazione della genuinità del grasso di latte
2007 M. Povolo, V. Pelizzola, G. Contarini
Lipolisi nel latte di cavalla : valutazione dell’influenza delle basse temperature
2006 V. Pelizzola, M. Povolo, G. Contarini