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Synthesis and sweet taste of optically active (-)-haematoxylin and of some (±)-haematoxylin derivatives
1995 A. Arnoldi, A. Bassoli, G. Borgonovo, L. Merlini
On the structure of Haematein
1996 A. Bassoli, G. Borgonovo, L. Merlini, L. Scaglioni
Synthesis and Structure−Activity Relationships of Sweet 2-Benzoylbenzoic Acid Derivatives
1997 A. Arnoldi, A. Bassoli, G. Borgonovo, L. Merlini, G. Morini
Sweet Isovanillyl Derivatives: Synthesis and Structure−Taste Relationships of Conformationally Restricted Analogues
1998 A. Arnoldi, A. Bassoli, G. Borgonovo, M.G. B. Drew, L. Merlini, G. Morini
A rational design of new intensive sweeteners from natural compounds
2000 A. Bassoli, G. Borgonovo, L. Merlini, G. Morini
Enantiodifferentiation in taste perception of isovanillic derivatives
2000 A. Bassoli, G. Borgonovo, M. G. B. Drew, L. Merlini
Design and synthesis of taste active monatin analogues
2001 A. Bassoli, G. Borgonovo, L. Merlini, G. Morini
Metodi e prospettive della chimica organica nello studio della chemorecezione del sapore : l'esperienza dei dolcificanti intensivi
2001 A. Bassoli, G. Borgonovo, L. Merlini
Sintesi e correlazioni attività-struttura di derivati della sostanza dolce naturale monatina
2001 A. Bassoli, G. Borgonovo, L. Merlini
Sintesi di nuovi composti ad effetto rinfrescante (cooling)
2003 A. Bassoli, G. Borgonovo, G. Busnelli, G. Morini, L. Merlini, E. Pagliarini, N. Gabbiadini
Sintesi e valutazione sensoriale degli stereoisomeri della sostanza dolce naturale monatina
2003 A. Bassoli, G. Borgonovo, G. Busnelli, L. Merlini, G. Morini
Studi sulla configurazione assoluta degli stereoisomeri della monatina
2004 A. Bassoli, G. Borgonovo, G. Busnelli, G. Morini
Rational design of new cooling compounds
2004 A. Bassoli, G. Borgonovo, G. Busnelli, G. Morini
Monatin, Its Stereoisomers and Derivatives : Modeling of the Sweet Taste Chemoreception Mechanism
2005 A. Bassoli, G. Borgonovo, G. Busnelli, G. Morini, L. Merlini
Monatin and its stereoisomers : Chemoenzymatic synthesis and taste properties
2005 A. Bassoli, G. Borgonovo, G. Busnelli, G. Morini, M.G.B. Drew
Rational design di nuovi composti rinfrescanti- il fresco senza la menta intorno
2005 A. Bassoli, G. Borgonovo, G. Busnelli, G. Morini
Synthesis of a new family of N-aryl lactams active on chemesthesis and taste
2006 A. Bassoli, G. Borgonovo, G. Busnelli, G. Morini
Why should an organic chemist study sweet taste
2006 A. Bassoli, G. Borgonovo, G. Busnelli, G. Morini
Estrazione di principi amari da bulbi di Muscari Comosum (lampascioni)
2006 A. Bassoli, G. Borgonovo, G. Busnelli, G. Morini
Le avenantramidi: una nuova classe di composti rinfrescanti di origine naturale
2006 A. Bassoli, G. Borgonovo, G. Busnelli, G. Morini
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