Biometrical characteristics, fillet chemical composition and fillet flavour volatile compounds of rainbow trout farmed in different culture systems in Italy / G.M. Turchini, I. Giani, F. Caprino, F. Bellagamba, V.M. Moretti, F. Valfrè - In: International Aquaculture Conference : Fish Farming in Mediterranean Europe : Quality for Developing markets : book of abstracts, Verona 15-16 ottobre 2003[S.l.] : [s.n.], 2003. - pp. 93 (( Intervento presentato al 7. convegno International Aquaculture Conference tenutosi a Verona nel 2003.
Biometrical characteristics, fillet chemical composition and fillet flavour volatile compounds of rainbow trout farmed in different culture systems in Italy
G.M. TurchiniPrimo
;I. GianiSecondo
;F. Caprino;F. Bellagamba;V.M. MorettiPenultimo
;F. ValfrèUltimo
2003
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
Pubblicazioni consigliate
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.