Biometrical characteristics, fillet chemical composition and fillet flavour volatile compounds of rainbow trout farmed in different culture systems in Italy / G.M. Turchini, I. Giani, F. Caprino, F. Bellagamba, V.M. Moretti, F. Valfrè - In: International Aquaculture Conference : Fish Farming in Mediterranean Europe : Quality for Developing markets : book of abstracts, Verona 15-16 ottobre 2003[S.l.] : [s.n.], 2003. - pp. 93 (( Intervento presentato al 7. convegno International Aquaculture Conference tenutosi a Verona nel 2003.

Biometrical characteristics, fillet chemical composition and fillet flavour volatile compounds of rainbow trout farmed in different culture systems in Italy

G.M. Turchini
Primo
;
I. Giani
Secondo
;
F. Caprino;F. Bellagamba;V.M. Moretti
Penultimo
;
F. Valfrè
Ultimo
2003

Settore AGR/19 - Zootecnica Speciale
2003
Book Part (author)
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
Pubblicazioni consigliate

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/2434/52235
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact