DIOGUARDI, LOREDANA
DIOGUARDI, LOREDANA
Universita' degli Studi di MILANO
Goat cheese: microbiological composition and working environment
2013 L. Franzetti, L. Dioguardi, M. Scarpellini
La Toma della Valsesia
2010 L. Dioguardi, E. Ferrari, L. Franzetti
Influence of environmental conditions and building structure on food quality : A survey of hand-crafted dairies in Northern Italy
2010 L. Dioguardi, L. Franzetti
The Colour As Design Instrument To Increase The Workers Welfare In Ready-To Use Fruits Sector
2009 M.P. Mastropietro, L. Dioguardi
The Analysis of Work Accident Dynamics As Planning Toolfor Preventive Policies in Agriculture
2009 L. Dioguardi, E. Ariano
Fattori di rischio per la sicurezza e il benessere degli operatori del settore della IV gamma
2009 L. Dioguardi
Analisi delle dinamiche di infortunio come strumento per la programmazione di interventi di prevenzione in agricoltura
2009 L. Dioguardi, E. Ariano
Engineering role in typical mountain food products improvement
2009 R. Guidetti, L. Dioguardi, R. Beghi, M. Belli, V. Bonalume
Il ruolo del'ingegneria nella valorizzazione dei prodotti tipici montani
2009 R. Guidetti, L. Dioguardi, R. Beghi, M.F. Belli, V. Bonalume
Criteri di igiene e sicurezza nella progettazione di industrie alimentari
2009 L. Dioguardi
Workers Safety And Welfare in the Ready-To-Use Fruit Sector
2009 L. Dioguardi
Illuminazione
2008 L. Dioguardi
Small dairies design to improve safety and workers’ welfare in mountain areas
2008 L. Dioguardi, F. Sangiorgi
Microclima
2008 L. Dioguardi
Rumore
2008 L. Dioguardi
Criteri di igiene e sicurezza nella progettazione di industrie alimentari
2008 L. Dioguardi
Il settore alimentare in Italia e la sicurezza sul lavoro
2008 A. Bordin, S. Guercini, L. Dioguardi
Environmental and surface hygienic quality of small dairies in mountain areas: suggestion to improve food safety
2008 L. Dioguardi, L. Franzetti, F. Sangiorgi
Microbial ecology of artisanal Italian cheese : molecular microbial characterization by culture-independent method
2008 E. Colombo, M. Scarpellini, L. Franzetti, L. Dioguardi
Microbial ecology of craft Italian cheese: environment and working conditions
2008 L. Dioguardi, E. Colombo, L. Franzetti