DIOGUARDI, LOREDANA

DIOGUARDI, LOREDANA  

Universita' degli Studi di MILANO  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 40 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Goat cheese: microbiological composition and working environment 2013 L. FranzettiL. DioguardiM. Scarpellini Book Part (author) -
Influence of environmental conditions and building structure on food quality : A survey of hand-crafted dairies in Northern Italy 2010 L. DioguardiL. Franzetti Article (author) -
La Toma della Valsesia 2010 L. DioguardiE. FerrariL. Franzetti Book Part (author) -
The Colour As Design Instrument To Increase The Workers Welfare In Ready-To Use Fruits Sector 2009 MASTROPIETRO, MARINA PIERAL. Dioguardi Book Part (author) -
The Analysis of Work Accident Dynamics As Planning Toolfor Preventive Policies in Agriculture 2009 L. Dioguardi + Book Part (author) -
Workers Safety And Welfare in the Ready-To-Use Fruit Sector 2009 DIOGUARDI, LOREDANA Book Part (author) -
Fattori di rischio per la sicurezza e il benessere degli operatori del settore della IV gamma 2009 L. Dioguardi Book Part (author) -
Il ruolo del'ingegneria nella valorizzazione dei prodotti tipici montani 2009 R. GuidettiL. DioguardiR. BeghiBELLI, MARTINA FRANCESCABONALUME, VALENTINA Book Part (author) -
Analisi delle dinamiche di infortunio come strumento per la programmazione di interventi di prevenzione in agricoltura 2009 L. Dioguardi + Book Part (author) -
Criteri di igiene e sicurezza nella progettazione di industrie alimentari 2009 L. Dioguardi Article (author) -
Engineering role in typical mountain food products improvement 2009 R. GuidettiL. DioguardiR. BeghiM. BelliV. Bonalume Conference Object -
Small dairies design to improve safety and workers’ welfare in mountain areas 2008 L. DioguardiF. Sangiorgi Conference Object -
Rumore 2008 L. Dioguardi Article (author) -
Microclima 2008 L. Dioguardi Article (author) -
Criteri di igiene e sicurezza nella progettazione di industrie alimentari 2008 L. Dioguardi Article (author) -
Environmental and surface hygienic quality of small dairies in mountain areas: suggestion to improve food safety 2008 L. DioguardiL. FranzettiF. Sangiorgi Book Part (author) -
Il settore alimentare in Italia e la sicurezza sul lavoro 2008 L. Dioguardi + Article (author) -
Microbial ecology of craft Italian cheese: environment and working conditions 2008 L. DioguardiE. ColomboL. Franzetti Book Part (author) -
Identifying physical hazard for intensive pig and cattle breeding operators and defining prevention measures 2008 L. DioguardiF. Sangiorgi + Book Part (author) -
Microbial ecology of artisanal Italian cheese : molecular microbial characterization by culture-independent method 2008 E. ColomboM. ScarpelliniL. FranzettiL. Dioguardi Book Part (author) -