NEGRI, ALFREDO SIMONE
NEGRI, ALFREDO SIMONE
Dipartimento di Scienze Agrarie e Ambientali - Produzione, Territorio, Agroenergia
An integrated proteomic anbd metabolomic approach for the study of exocarp in four grape cultivars with different anthocyanin content
2012 A.S. Negri, B. Prinsi, M. Cocucci, L. Espen
An integrated proteomic and metabolomic approach reveals peculiar traits in the exocarp of four grape cultivars characterized by a different anthocyanin accumulation
2014 A.S. Negri, B. Prinsi, L. Espen
Analisi comparativa fra proteomi di mesocarpo di frutti di pesco in fase pre-climaterica e climaterica in due genotipi caratterizzati da diverso fenotipo della polpa a maturità
2008 C. Fedeli, A.S. Negri, B. Prinsi, S. Morgutti, N. Negrini, M. Cocucci, L. Espen
Analisi dei profili d’espressione proteica del mesocarpo di frutti di tre genotipi di pesco (Prunus persica) caratteristici per la durezza della polpa
2007 C. Fedeli, A.S. Negri, B. Prinsi, S. Morgutti, N. Negrini, M. Cocucci, L. Espen
Analisi proteomica dell'esocarpo della bacca di vite (Vitis vinifera) in relazione agli eventi di maturazione
2006 A.S. Negri, B. Prinsi, M. Cocucci, L. Espen
Analysis of grape berry cell wall proteome : a comparative evaluation of extraction methods
2008 A.S. Negri, B. Prinsi, A. Scienza, S. Morgutti, M. Cocucci, L. Espen
Aspetti biochimici e fisiologici della risposta di due portinnesti di vite allo stress idrico e salino
2013 F. Meggio, B. Prinsi, A.S. Negri, G. Simone Di Lorenzo, A. Pitacco, O. Failla, A. Scienza, M. Cocucci, L. Espen
Biochemical and physiological responses of two grapevine rootstock genotypes to drought and salt treatments
2014 F. Meggio, B. Prinsi, A.S. Negri, G. Simone Di Lorenzo, G. Lucchini, A. Pitacco, O. Failla, A. Scienza, M. Cocucci, L. Espen
Cambiamenti del metaboloma in risposta alla siccità e alla salinità in portinnesti di vite sensibili e resistenti
2012 A.S. Negri, B. Prinsi, G. Simone Di Lorenzo, O. Failla, A. Scienza, M. Cocucci, L. Espen
Cambiamenti del proteoma della bacca di vite (Vitis vinifera) durante la maturazione
2005 A.S. Negri, S. Cristoni, M. Cocucci, L. Espen
Changes of the proteome in the grape berry skin during ripening
2009 A.S. Negri, B. Prinsi, A. Scienza, M. Cocucci, L. Espen
Comparative analysis of fruit aroma patterns in the domesticated wild strawberries “Profumata di Tortona” (F. moschata) and “Regina delle Valli” (F. vesca)
2015 A.S. Negri, D. Allegra, L. Simoni, F. Rusconi, C. Tonelli, L. Espen, M. Galbiati
Comprehensive transcript profiling of two grapevine rootstock genotypes contrasting in drought susceptibility links the phenylpropanoid pathway to enhanced tolerance
2015 M. Corso, A. Vannozzi, E. Maza, N. Vitulo, F. Meggio, A. Pitacco, A. Telatin, M. D'Angelo, E. Feltrin, A.S. Negri, B. Prinsi, G. Valle, A. Ramina, M. Bouzayen, C. Bonghi, M. Lucchin
Effect of pretreatment on estimation of slurry composition by NIR spectroscopy with different probes
2012 A. Finzi, R. Oberti, A.S. Negri, F. Perazzolo, G. Cocolo, F. Tambone, G. Cabassi, G. Provolo
Effects of measurement technique and sample preparation on NIR spectroscopy analysis of livestock effluents and digestates
2013 A. Finzi, R. Oberti, S. Negri, F. Perazzolo, G. Cocolo, F. Tambone, G. Cabassi, G. Provolo
Effects of measurement technique and sample preparation on NIR spectroscopy analysis of livestock slurry and digestates
2015 A. Finzi, R. Oberti, A.S. Negri, F. Perazzolo, G. Cocolo, F. Tambone, G. Cabassi, G. Provolo
Evaluation of protein pattern changes in roots and leaves of Zea mays plants in response to nitrate availability by two-dimensional gel electrophoresis analysis
2009 B. Prinsi, A.S. Negri, P. Pesaresi, M. Cocucci, L. Espen
Looking at the ripening of grape berry through the lens of skin proteomics
2006 A.S. Negri, B. Prinsi, A. Scienza, M. Cocucci, L. Espen
Modificazioni biochimiche e fisiologiche di due portainnesti di vite in risposta a stress idrico e salino
2012 F. Meggio, B. Prinsi, A.S. Negri, G. Simone Di Lorenzo, A. Pitacco, O. Failla, A. Scienza, M. Cocucci, L. Espen
On the role of ethylene, auxin and a GOLVEN-like peptide hormone in the regulation of peach ripening
2016 A. Tadiello, V. Ziosi, A.S. Negri, M. Noferini, G. Fiori, N. Busatto, L. Espen, G. Costa, L. Trainotti