BALDASSARRE, VALENTINA
BALDASSARRE, VALENTINA
Universita' degli Studi di MILANO
Wounding tomato fruit elicits ripening-stage specific changes in gene expression and production of volatile compounds
2015 V. Baldassarre, G. Cabassi, N.D. Spadafora, A. Aprile, C.T. Müller, H.J. Rogers, A. Ferrante
Effect of cutting on ascorbic acid oxidation and recycling in fresh-cut baby spinach (Spinacia oleracea L.) leaves
2014 G. Cocetta, V. Baldassarre, A. Spinardi, A. Ferrante
Use of chlorophyll a fluorescence for evaluating senescence in leafy vegetables
2011 V. Baldassarre, G. Cabassi, A. Ferrante
La spettroscopia di fluorescenza : strumento rapido di valutazione della shelf life nel settore agro-alimentare
2010 A. Ferrante, V. Baldassarre, A. Spinardi
Variazione dei componenti della qualità e marcatori per la caratterizzazione degli ortaggi di IV gamma
2010 A. Ferrante, A. Spinardi, V. Baldassarre, N. Podetta, G. Cocetta, L. Martinetti, I. Mignani
STUDIO DEI PARAMETRI QUALITATIVI E MARCATORI MOLECOLARI PER GLI ORTAGGI DI QUARTA GAMMA DURANTE LA CONSERVAZIONE
2010 V. Baldassarre
Uso della fluorescenza della clorofilla a per valutare la qualità della lattuga da IV gamma conservata in atmosfera controllata
2010 V. Baldassarre, A. Spinardi, G. Cocetta, L. Martinetti, I. Mignani, A. Ferrante
Quality changes during storage of spinach and lettuce baby leaf
2010 A. Spinardi, G. Cocetta, V. Baldassarre, A. Ferrante, I. Mignani
Isolation and gene expression analysis of postharvest senescence marker in baby spinach leaves
2010 V. Baldassarre, S. Antonacci, G. Cocetta, A. Spinardi, I. Mignani, A. Ferrante
Plant developmental mutants as models for crop systems biology studies
2008 P. Faccioli, V. Baldassarre, D. Pagani, A.M. Stanca, V. Terzi
Awn development in barley : data integration for effective virtual crop modelling
2008 V. Terzi, C. Morcia, A.M. Stanca, P. Faccioli, V. Baldassarre
Data integration for effective virtual crop modelling in barley
2008 P. Faccioli, C. Morcia, A.M. Stanca, V. Terzi, V. Baldassarre