Evaluation of the inclusion of ultra-processed foods in piglet and pig diets on liver and plasma profiles through omics-based approaches / M. Manoni, A. Altomare, S. Nonnis, M. Tretola, S. Mazzoleni, A. Luciano, E. Pacifico, G. Bee, G. Tedeschi, G. Aldini, L. Pinotti - In: Book of Abstracts of the 8. EAAP International Symposium on Energy and Protein Metabolism and Nutrition / [a cura di] C. Metges, H.H. Hammon, B. Kuhla, G. Das. - Prima edizione. - Rostock-Warnemünde : FBN, 2025 Sep. - pp. 46-46 (( Intervento presentato al 8. convegno International Symposium on Energy and Protein Metabolism and Nutrition tenutosi a Rostock-Warnemünde nel 2025.

Evaluation of the inclusion of ultra-processed foods in piglet and pig diets on liver and plasma profiles through omics-based approaches

M. Manoni
;
A. Altomare;S. Nonnis;A. Luciano;E. Pacifico;G. Tedeschi;G. Aldini;L. Pinotti
2025

Settore AGRI-09/B - Nutrizione e alimentazione animale
   Alimentazione suina sostenibile (ASSO)
   ASSO
   REGIONE LOMBARDIA - Agricoltura, sovranità alimentare e foreste

   Sustainable feed design applying circular economy principles: the case former food in pig nutrition (SusFEED)
   SusFEED
   FONDAZIONE CARIPLO
   2018-0887
set-2025
EAAP, the Research Institute for Farm Animal Biology (FBN),
https://zenodo.org/records/17035972
CRC- NEMESIS (Nano/microplastics on Environments, Medicine, Ecology, Systems Interaction Studies)
Book Part (author)
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
46.pdf

accesso aperto

Tipologia: Publisher's version/PDF
Licenza: Creative commons
Dimensione 584.55 kB
Formato Adobe PDF
584.55 kB Adobe PDF Visualizza/Apri
Pubblicazioni consigliate

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/2434/1183995
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
  • OpenAlex ND
social impact