Assessing the use of visible and near infrared spectroscopy to rapidly evaluate the health status of grapes entering wineries / R. Beghi, V. Giovenzana, A. Tugnolo, R. Guidetti. - In: WINE & VITICULTURE JOURNAL. - ISSN 1838-6547. - 33:3(2018 Jun), pp. 26-29.
Assessing the use of visible and near infrared spectroscopy to rapidly evaluate the health status of grapes entering wineries
R. BeghiPrimo
;V. Giovenzana
Secondo
;A. TugnoloPenultimo
;R. GuidettiUltimo
2018
File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Beghi et al_MayJune18_WineViticultureJournal.pdf
accesso riservato
Tipologia:
Publisher's version/PDF
Dimensione
1.36 MB
Formato
Adobe PDF
|
1.36 MB | Adobe PDF | Visualizza/Apri Richiedi una copia |
Pubblicazioni consigliate
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.