Nutritional quality of dysphagia-oriented products sold on the Italian market / G.I. Ascrizzi, D. Martini, L. Piazza. - In: FRONTIERS IN NUTRITION. - ISSN 2296-861X. - 11:(2024), pp. 1425878.1-1425878.9. [10.3389/fnut.2024.1425878]

Nutritional quality of dysphagia-oriented products sold on the Italian market

G.I. Ascrizzi
Primo
;
D. Martini
Secondo
;
L. Piazza
Ultimo
2024

dysphagia; dysphagia-oriented products; texture-modified foods; nutritional quality; food labeling; foods for special medical purposes
Settore AGR/15 - Scienze e Tecnologie Alimentari
   ON Foods - Research and innovation network on food and nutrition Sustainability, Safety and Security – Working ON Foods
   ON Foods
   MINISTERO DELL'UNIVERSITA' E DELLA RICERCA
2024
3-lug-2024
Article (author)
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
1.Nutritional quality of dysphagia-oriented products sold on the Italian market.pdf

accesso aperto

Descrizione: article
Tipologia: Publisher's version/PDF
Dimensione 1.1 MB
Formato Adobe PDF
1.1 MB Adobe PDF Visualizza/Apri
Pubblicazioni consigliate

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/2434/1069808
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 0
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 0
social impact