GABBIADINI, NICOLA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 574
NA - Nord America 350
AS - Asia 175
SA - Sud America 11
OC - Oceania 3
Totale 1.113
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 350
GB - Regno Unito 168
IT - Italia 135
SE - Svezia 106
CN - Cina 81
DE - Germania 38
SG - Singapore 36
UA - Ucraina 30
TR - Turchia 28
RU - Federazione Russa 25
FR - Francia 18
KR - Corea 18
IE - Irlanda 11
GR - Grecia 10
BE - Belgio 9
CO - Colombia 9
EU - Europa 9
FI - Finlandia 9
NL - Olanda 9
IN - India 8
DK - Danimarca 6
NZ - Nuova Zelanda 3
BR - Brasile 2
ID - Indonesia 2
JP - Giappone 2
Totale 1.122
Città #
Southend 136
Jacksonville 36
Chandler 34
Ann Arbor 32
Milan 31
Santa Clara 30
Singapore 29
Seattle 23
Mountain View 22
Beijing 20
Princeton 20
Redmond 16
Serra 16
Nanjing 14
Wilmington 12
Dublin 11
Athens 10
Andover 9
Bogotá 9
Sakarya 9
Ashburn 8
Boardman 8
Brussels 8
Medford 8
Bengaluru 7
Cambridge 7
Dearborn 7
Hangzhou 7
Des Moines 6
Rome 6
Somerville 6
Jinan 5
Shanghai 5
Cagliari 4
Changsha 4
Jiaxing 4
Berlin 3
Guangzhou 3
Verona 3
Woodbridge 3
Zhengzhou 3
Bitonto 2
Bologna 2
Eitensheim 2
Hockenheim 2
Houston 2
Kunming 2
Mannheim 2
Nanchang 2
Neuenheim 2
Roxbury 2
Shenyang 2
Afragola 1
Ascoli Piceno 1
Auburn Hills 1
Bari 1
Belo Horizonte 1
Belvedere Spinello 1
Bozen 1
Brescia 1
Bühl 1
Camerino 1
Castelfranco Veneto 1
Cava 1
Christchurch 1
Cirimido 1
Dosson 1
Dunedin 1
Faenza 1
Fairfield 1
Florence 1
Gent 1
Hanover 1
Hebei 1
Hefei 1
Hyderabad 1
Lanzhou 1
London 1
Los Angeles 1
Melilli 1
Mercogliano 1
Norwalk 1
Nuoro 1
Ostia Lido 1
Palermo 1
Paris 1
Phoenix 1
Poirino 1
Pontassieve 1
Salerno 1
Sarroch 1
Sassari 1
Scandicci 1
Selargius 1
Taiyuan 1
Taizhou 1
Tianjin 1
Torreglia 1
Triggiano 1
University Park 1
Totale 704
Nome #
Utilizzo del metodo time-intensity per la percezione delle proprieta’ sensoriali di dolcificanti 178
Influence of emotion, brand amd information on consumers preference 145
Sensory acceptability by young children 135
Caratteristiche sensoriali del formaggio fresco “Frue” di latte di capra prodotto in Sardegna presso caseifici artigianali ed industriali 134
Influence of emotion, brand and information on consumers preference 128
How emotion and memory influence food behaviour in elderly and young people 125
Consumer testing with children on food combination for school lunch 118
Evaluation of the influence of production area on consumer expectations and preference judgements for Sangiovese red wines 112
Contribution of memory to consumer choices of fresh cheese : a comparison between Lombard and Sardinian population 96
Totale 1.171
Categoria #
all - tutte 2.569
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.569


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202070 0 0 0 0 0 0 12 6 20 21 8 3
2020/2021159 25 22 21 0 11 10 12 1 15 6 31 5
2021/2022118 5 1 4 9 4 8 9 4 2 7 32 33
2022/2023150 27 18 16 10 27 27 11 5 7 0 1 1
2023/202447 3 7 3 0 8 2 2 1 1 3 7 10
2024/202581 4 32 0 14 31 0 0 0 0 0 0 0
Totale 1.171