Sfoglia per Autore
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
The hypocaloric balanced diet therapy and the supplementation with antioxidant and omega-3: what are the effects on the oxidative balance and erythrocytes membrane fluidity status?
2001 R. Cazzola, M. Rondanelli, S. Russo Volpe, E. Barzaghi, E. Ferrari, B. Cestaro
Biochemical assessments of oxidative stress, erythrocyte membrane fluidity and antioxidant status in professional soccer players and sedentary controls
2003 R. Cazzola, S. Russo-Volpe, G. Cervato, B. Cestaro
Realizzazione di nuovi prodotti alimentari a base di farine addizionate di nuovi principi nutrizionali terapeuticamente attivi nella prevenzione dell'invecchiamento e delle patologie dismetaboliche ad esso correlate
2004 S. Russo-Volpe, R. Cazzola, B. Cestaro
Erythrocyte membrane alterations during ageing affect beta-D-glucuronidase and neutral sialidase in elderly healthy subjects
2005 G. Goi, R. Cazzola, C.A. Tringali, L. Massaccesi, S. Russo Volpe, M. Rondanelli, E. Ferrari, C.J. Baquero Herrera, B.A. Cestaro, A. Lombardo, B. Venerando
Age- and dose-dependent effects of an eicosapentaenoic acid-rich oil on cardiovascular risk factors in healthy male subjects
2007 R. Cazzola, S. Russo-Volpe, E.A. Miles, D. Rees, T. Banerjee, C.E. Roynette, S.J. Wells, M. Goua, K.W. Wahle, P.C. Calder, B.A. Cestaro
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile