The aim of this work was to perform some wild ruminant specie's identification - deer, chamois, and roe - by IEF (Isoelectricfocusing). Then it has been found the non volatile fatty acids composition of deer, chamois and roe fat by gaschromatography. There are some differences in the considered species, specially between those coming from different Families (chamois vs deer and roe).

IEF e gascromatografia nel riconoscimento di specie di ruminanti selvatici / P. Renon, C. Bernardi, S. Scocca, C. Cantoni, G. Gridavilla. - In: INDUSTRIE ALIMENTARI. - ISSN 0019-901X. - 42:425(2003), pp. 496-499.

IEF e gascromatografia nel riconoscimento di specie di ruminanti selvatici

P. Renon;C. Bernardi;S. Scocca;C. Cantoni;
2003

Abstract

The aim of this work was to perform some wild ruminant specie's identification - deer, chamois, and roe - by IEF (Isoelectricfocusing). Then it has been found the non volatile fatty acids composition of deer, chamois and roe fat by gaschromatography. There are some differences in the considered species, specially between those coming from different Families (chamois vs deer and roe).
Settore VET/04 - Ispezione degli Alimenti di Origine Animale
Article (author)
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
Pubblicazioni consigliate

Caricamento pubblicazioni consigliate

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://hdl.handle.net/2434/735010
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 10
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact