The Authors present data relating the acrylamide content in various food matrices.

The activities of analytical research laboratories on food matrices / F. Tateo, M. Bononi. ((Intervento presentato al convegno ISEA 2003 - 13th Annual Conference - International Society of Exposure Analysis tenutosi a Palazzo dei Congressi - Stresa - Lago Maggiore nel 2003.

The activities of analytical research laboratories on food matrices

F. Tateo
Primo
;
M. Bononi
Ultimo
2003

Abstract

The Authors present data relating the acrylamide content in various food matrices.
set-2003
acrylamide ; GC/MS ; food
Settore AGR/15 - Scienze e Tecnologie Alimentari
European Commission, Joint Research Centre (JRC), Institute for Health and Consumer Protection, National Public Health Institute of Finland, Division of Environmental Health, Azienda Ospedaliera "Luigi Sacco" - Polo Universitario; International Centre for Pesticides and Health Risk Prevention, WHO Collaboratin Centre
The activities of analytical research laboratories on food matrices / F. Tateo, M. Bononi. ((Intervento presentato al convegno ISEA 2003 - 13th Annual Conference - International Society of Exposure Analysis tenutosi a Palazzo dei Congressi - Stresa - Lago Maggiore nel 2003.
Conference Object
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
Pubblicazioni consigliate

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/2434/213341
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact