CARCIONE, FRANCESCA
CARCIONE, FRANCESCA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE VETERINARIE PER LA SICUREZZA ALIMENTARE (attivo dal 01/01/2001 al 27/04/2012)
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Fatty acid composition of lipid classes in commercial breast muscle of capons as a marker of the dietary fat source
2009 F. Carcione, L.M. Chiesa, D. Ballabio, S. Soncin, P.A. Biondi, P. Cattaneo, C. Cantoni
Features of the aromatic fraction of some artisanal dry-fermented sausages of Lombardy
2006 S. Soncin, L.M. Chiesa, F. Carcione, M. Duchini, P.A. Biondi, C. Cantoni
Titolo | Data di pubblicazione | Autori | Tipo | File | Abstract |
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Fatty acid composition of lipid classes in commercial breast muscle of capons as a marker of the dietary fat source | 2009 | F. CarcioneL.M. ChiesaS. SoncinP.A. BiondiP. CattaneoC. Cantoni + | Article (author) | - | |
Features of the aromatic fraction of some artisanal dry-fermented sausages of Lombardy | 2006 | S. SoncinL.M. ChiesaCARCIONE, FRANCESCAP.A. BiondiC. Cantoni + | Article (author) | - |