The chapter deals with the use of IR spectroscopy for food authentication, giving some guidelines for a suitable workflow, from sampling to multivariate data analysis and validation.
Food authentication / C. Alamprese - In: Spectroscopic methods in food analysis / [a cura di] A.S. Franca, L. Nollet. - Prima edizione. - [s.l] : CRC Press, 2017. - ISBN 9781498754613. - pp. 327-352
Food authentication
C. Alamprese
Primo
2017
Abstract
The chapter deals with the use of IR spectroscopy for food authentication, giving some guidelines for a suitable workflow, from sampling to multivariate data analysis and validation.File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Alamprese_Food authentication_manuscript.pdf
accesso riservato
Descrizione: Capitolo inviato all'editore
Tipologia:
Pre-print (manoscritto inviato all'editore)
Dimensione
665.37 kB
Formato
Adobe PDF
|
665.37 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri Richiedi una copia |
Pubblicazioni consigliate
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.