Preliminary approaches to the development of a HPLC-ESI-MS/MS method for the detection and label-free semi-quantitation of the main storage proteins of Lupinus albus in foods / D. Locati, S. Morandi, F. Brambilla, M. Zanotti, A. Arnoldi. ((Intervento presentato al I. convegno Proteomics : deciphering the phenotype : I Congresso nazionale della Italian Proteomic Association tenutosi a Pisa nel 2006.

Preliminary approaches to the development of a HPLC-ESI-MS/MS method for the detection and label-free semi-quantitation of the main storage proteins of Lupinus albus in foods

D. Locati
Primo
;
S. Morandi
Secondo
;
F. Brambilla;A. Arnoldi
Ultimo
2007

18-giu-2007
Shot-gun proteomics
Settore CHIM/10 - Chimica degli Alimenti
Italian Proteomic Association
Preliminary approaches to the development of a HPLC-ESI-MS/MS method for the detection and label-free semi-quantitation of the main storage proteins of Lupinus albus in foods / D. Locati, S. Morandi, F. Brambilla, M. Zanotti, A. Arnoldi. ((Intervento presentato al I. convegno Proteomics : deciphering the phenotype : I Congresso nazionale della Italian Proteomic Association tenutosi a Pisa nel 2006.
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