Evaluation of ACE-inhibitory activity of enzymatic hydrolysates of proteins of different lupin species / G. Boschin, G.M. Scigliuolo, D. Resta, A. Arnoldi - In: Proceedings of the14th International Lupin Conference : developing lupin crop into a major and sustainable food and feed source / [a cura di] J. Capraro, M. Duranti, C. Magni, A Scarafoni. - Milano : DISTAM, 2015. - ISBN 9788890598944. - pp. 114-114 (( Intervento presentato al 14. convegno International Lupin Conference : developing lupin crop into a major and sustainable food and feed source tenutosi a Milano nel 2015.

Evaluation of ACE-inhibitory activity of enzymatic hydrolysates of proteins of different lupin species

G. Boschin
Primo
;
A. Arnoldi
Ultimo
2015

ACE-inhibitory activity; enzymatic hydrolysis; hypotensive activity
Settore CHIM/10 - Chimica degli Alimenti
2015
Book Part (author)
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
Evaluation of ACE-inhibitory activity of enzymatic hydrolysates of proteins of different lupin species.pdf

accesso aperto

Tipologia: Publisher's version/PDF
Dimensione 262.67 kB
Formato Adobe PDF
262.67 kB Adobe PDF Visualizza/Apri
Pubblicazioni consigliate

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/2434/286361
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact