Tissue integrity Electrolyte leakage Lipid peroxidation Phospholipase C Phospholipase D Minimally processed vegetables

Effect of temperature and ripening stages on membrane integrity of fresh-cut tomatoes / A. Natalini, M. Vanesa, A. Ferrante, A. Pardossi. - In: ACTA PHYSIOLOGIAE PLANTARUM. - ISSN 0137-5881. - 36:1(2014 Jan), pp. 191-198. [10.1007/s11738-013-1399-2]

Effect of temperature and ripening stages on membrane integrity of fresh-cut tomatoes

A. Ferrante
Penultimo
;
2014

Abstract

Tissue integrity Electrolyte leakage Lipid peroxidation Phospholipase C Phospholipase D Minimally processed vegetables
Tissue integrity ; Electrolyte leakage ; Lipid peroxidation ; Phospholipase C ; Phospholipase D ; Minimally processed vegetables
Settore AGR/04 - Orticoltura e Floricoltura
gen-2014
Article (author)
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
Pubblicazioni consigliate

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/2434/229546
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 8
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 8
social impact