A comparative study of the antioxidant activity of tomato derivatives by enzyme- and metal-catalyzed reactions / V. Lavelli - In: Proceedings of the 4th workshop on the developments in the Italian PhD research in Food Biotechnology[s.l] : Finiguerra Arti Grafiche (Lavello), 1999. - pp. 87-92 (( Intervento presentato al 4th. convegno 4th workshop on the developments in the Italian PhD research in Food Biotechnology tenutosi a Rifreddo (PZ) nel 1999.
Titolo: | A comparative study of the antioxidant activity of tomato derivatives by enzyme- and metal-catalyzed reactions |
Autori: | LAVELLI, VERA AGNESE (Primo) |
Settore Scientifico Disciplinare: | Settore AGR/15 - Scienze e Tecnologie Alimentari |
Data di pubblicazione: | 1999 |
Enti collegati al convegno: | Corso di Dottorato in Biotecnologia degli Alimenti e Università degli Studi della Basilicata |
Tipologia: | Book Part (author) |
Appare nelle tipologie: | 03 - Contributo in volume |
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