Total polyphenols and antioxidant power in chitosan-treated grapes and wines / S. Vitalini, G. Di Tommaso, D. Di Tommaso, F. Faoro, A. Piaggesi, G. Fico, F. Tomè, M. Iriti. ((Intervento presentato al convegno Future Trends in Phytochemistry in the global era of agri-food and health : A Young Scientists Meeting tenutosi a Los Alcazares, Murcia (Spain) nel 2009.

Total polyphenols and antioxidant power in chitosan-treated grapes and wines

S. Vitalini
Primo
;
F. Faoro;G. Fico;F. Tomè
Penultimo
;
M. Iriti
Ultimo
2009

mag-2009
Settore AGR/12 - Patologia Vegetale
Settore BIO/15 - Biologia Farmaceutica
Phytochemical Society of Europe (PSE)
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Total polyphenols and antioxidant power in chitosan-treated grapes and wines / S. Vitalini, G. Di Tommaso, D. Di Tommaso, F. Faoro, A. Piaggesi, G. Fico, F. Tomè, M. Iriti. ((Intervento presentato al convegno Future Trends in Phytochemistry in the global era of agri-food and health : A Young Scientists Meeting tenutosi a Los Alcazares, Murcia (Spain) nel 2009.
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