CHIODAROLI, GIULIA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 260
AS - Asia 108
NA - Nord America 68
SA - Sud America 19
AF - Africa 1
OC - Oceania 1
Totale 457
Nazione #
IT - Italia 206
US - Stati Uniti d'America 68
CN - Cina 32
SG - Singapore 29
HK - Hong Kong 25
BR - Brasile 16
NL - Olanda 15
DE - Germania 7
IN - India 7
FR - Francia 6
RU - Federazione Russa 6
ID - Indonesia 5
FI - Finlandia 4
GB - Regno Unito 4
IE - Irlanda 3
AT - Austria 2
CH - Svizzera 2
CO - Colombia 2
CY - Cipro 2
KR - Corea 2
RO - Romania 2
SE - Svezia 2
TR - Turchia 2
AU - Australia 1
AZ - Azerbaigian 1
BW - Botswana 1
CZ - Repubblica Ceca 1
EC - Ecuador 1
IL - Israele 1
NP - Nepal 1
SA - Arabia Saudita 1
Totale 457
Città #
Milan 54
Hong Kong 24
Singapore 22
Chicago 12
Bari 11
Santa Clara 9
Rome 8
Beijing 7
Fermo 7
Bologna 6
Brescia 6
Ashburn 5
Jakarta 5
Los Angeles 5
Wilmington 5
Bengaluru 4
Council Bluffs 4
Parma 4
Perugia 4
Poggibonsi 4
Reggio Emilia 4
Teramo 4
Dublin 3
Fuzhou 3
Hyderabad 3
Nuremberg 3
Turin 3
Aachen 2
Bogotá 2
Borgomanero 2
Busseto 2
Columbus 2
Detroit 2
Genoa 2
Iasi 2
Iseo 2
Lappeenranta 2
Lissone 2
Messina 2
Minervino Murge 2
Monza 2
Munich 2
Naples 2
Pagnacco 2
Pavia di Udine 2
Porcari 2
Ravenna 2
Rho 2
Rimini 2
Saint Paul 2
Saronno 2
Scafati 2
Shanghai 2
Yongin-si 2
Zurich 2
'Asir Region 1
Ancona 1
Atlanta 1
Belo Horizonte 1
Boardman 1
Bornova 1
Boston 1
Brno 1
Cangzhou 1
Cernusco sul Naviglio 1
Colorno 1
Dulles 1
Elk Grove Village 1
Fidenza 1
Flumeri 1
Formia 1
Glasgow 1
Goiânia 1
Guangzhou 1
Guarene 1
Helsinki 1
Kathmandu 1
Lambeth 1
Lancaster 1
Lauterbourg 1
Longarone 1
Maceió 1
Macerata 1
Mariana 1
Mauá 1
Minneapolis 1
Modena 1
Mogi Mirim 1
Nova Friburgo 1
Paderno Dugnano 1
Padova 1
Pantigliate 1
Pavia 1
Pelotas 1
Portoviejo 1
Quanzhou 1
Ribeirão Preto 1
Ripe San Ginesio 1
Salt Lake City 1
San Francisco 1
Totale 330
Nome #
Estrusione di legumi per la produzione di analoghi della carne = Extrusion of pulses for the production of meat-analogues 260
Reformulating Couscous with Sprouted Buckwheat: Physico-Chemical Properties and Sensory Characteristics Assessed by E-Senses 75
A short communication on functional, rheological, and extrusion properties of high protein fractions from pulses obtained by air classification 67
Valorization of common (Fagopyrum esculentum Moench.) and tartary (Fagopyrum tataricum Gaertn.) buckwheat in gluten-free polenta samples : chemical-physical and sensory characterization 67
Totale 469
Categoria #
all - tutte 1.653
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.653


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2022/202348 0 0 0 0 5 2 6 0 0 9 15 11
2023/2024142 13 10 10 18 24 12 13 6 1 8 15 12
2024/2025279 22 10 8 28 31 22 13 13 16 25 50 41
Totale 469