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Comparison between Colifast (R) Milk and the standard method for the detection of coliforms in pasteurised milk
2003 R. Foschino, S. Colombo, V. Crepaldi, L. Baldi
Le produzioni vegetali: gli ortofrutticoli
2004 L. Baldi
Le recenti dinamiche dei consumi di carne bovina in Italia
2005 L. Baldi, A. Banterle
Summary report on the transformation and distribution of biological products in six Community regions: Lombardy, Tuscany, Rhone - Alpes, Paca, Catalunya, Murcia
2005 L. Baldi, A. Banterle, M. Peri
Biological products in Lombardy: economic analysis of the transformation and distribution sector
2005 A. Banterle, L. Baldi, A. Olper, V. Raimondi
Analisi dei brevetti nell'agricoltura italiana durante il periodo 1970-2003
2005 L. Baldi
Induced innovation in Italy : an error correction model for the period 1968-2002
2005 L. Baldi, D. Casati
Le produzioni vegetali : gli ortofrutticoli
2005 L. Baldi
Voluntary Traceability and Transaction Costs : An Empirical Analysis in the Italian Meat Processing Supply Chain
2006 A. Banterle, S. Stranieri, L. Baldi
Traceability and vertical co-ordination in the Italian dairy chain : A transaction cost approach
2006 A. Banterle, S. Stranieri, L. Baldi
Le produzioni vegetali: gli ortofrutticoli
2006 L. Baldi
Le produzioni vegetali
2006 D. Bertoni, L. Baldi, D. Cavicchioli, G. Ferrazzi, M. Peri, R. Pretolani, V. Raimondi
Nutrition Claims and consumer attitude : an empirical analysis in Italy
2007 A. Banterle, L. Baldi, S. Stranieri
Speciale IV gamma : Evoluzione e prospettive del settore
2007 L. Baldi
Le produzioni arboree
2007 V. Raimondi, M. Peri, L. Baldi
Analisi statistica dei prezzi dei principali prodotti
2007 L. Baldi
Competitività e servizi alla commercializzazione dei prodotti agroalimentari- MERCATAGRI
2007 L. Baldi, A. Banterle, M. Floris, C. Morandi, R. Pretolani
I seminativi
2007 G. Ferrazzi, L. Carraresi, L. Baldi
Concentrazione e specializzazione delle aziende
2007 L. Baldi
Le caratteristiche tipologiche delle aziende
2007 L. Baldi
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