Proteome analysis of lentil seeds with low trypsin inhibitor content In ‘Legumes for the benefit of agriculture, nutrition and the environment : their genomics, their products, and their improvement / A. Scarafoni, A. Consonni, J. Panozzo, C. Magni, E. Sironi, V. Dani, M. Duranti - In: 5th European Conference on Grain Legumes and the 2nd International Conference on Legume Genomics and GeneticsDijon : AEP Publ., 2004.

Proteome analysis of lentil seeds with low trypsin inhibitor content In ‘Legumes for the benefit of agriculture, nutrition and the environment : their genomics, their products, and their improvement

A. Scarafoni
Primo
;
A. Consonni
Secondo
;
C. Magni;E. Sironi;V. Dani
Penultimo
;
M. Duranti
Ultimo
2004

Settore BIO/10 - Biochimica
2004
Book Part (author)
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
Pubblicazioni consigliate

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/2434/141297
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact