The metabolic activities, which have been effectuated by psycrotrophic pigmented microorganism, are reported. The descriptions of various isolated strains are, also, reported in detail.
Sono descritti microrganismi pigmentati psicrotrofi (batteri e lieviti) e le attività metaboliche esercitate nei prodotti lattierocaseari, mascarpone, tomini, mozzarelle e crescenze.
Attività metaboliche di microrganismi pigmentati psicrotrofi in prodotti caseari=Metabolic activities of pigmented organism in milk products and descriptions of causative agents / C. Cantoni, L.M. Chiesa, L. Iacumin, G. Comi. - In: INDUSTRIE ALIMENTARI. - ISSN 0019-901X. - 46:467(2007), pp. 255-259.
Attività metaboliche di microrganismi pigmentati psicrotrofi in prodotti caseari=Metabolic activities of pigmented organism in milk products and descriptions of causative agents
C. CantoniPrimo
;L.M. ChiesaSecondo
;
2007
Abstract
The metabolic activities, which have been effectuated by psycrotrophic pigmented microorganism, are reported. The descriptions of various isolated strains are, also, reported in detail.File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
IA Cantoni.pdf
accesso riservato
Descrizione: articolo pubblicato
Tipologia:
Publisher's version/PDF
Dimensione
1.54 MB
Formato
Adobe PDF
|
1.54 MB | Adobe PDF | Visualizza/Apri Richiedi una copia |
Pubblicazioni consigliate
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.