Phenolic content and antioxidant activity of processed products obtained from wild bludberries (Vaccinium myrtillus) and cultivated blueberries (Vaccinium corymbosum) / G. Giovanelli, A. Moles - In: Discovery, utilizazion, and control of bioactive components and functional foods / [a cura di] Danik M. Martirosyan, Sean Liu. - [s.l] : Food Science Publisher, 2014. - ISBN 9781503012462. - pp. 59-61 (( Intervento presentato al 17. convegno 17th International Conference Discovery, Utilization, and Control of Bioactive Components and Functional Foods tenutosi a San Diego, CA, USA nel 2014.

Phenolic content and antioxidant activity of processed products obtained from wild bludberries (Vaccinium myrtillus) and cultivated blueberries (Vaccinium corymbosum)

G. Giovanelli;A. Moles
2014

Settore AGR/15 - Scienze e Tecnologie Alimentari
2014
Functional Food Center ; USDA
Book Part (author)
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
Pubblicazioni consigliate

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/2434/291095
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact