BEGHI, ROBERTO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 13.872
NA - Nord America 7.063
AS - Asia 5.461
SA - Sud America 541
AF - Africa 107
OC - Oceania 104
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
Totale 27.153
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.913
IT - Italia 4.661
GB - Regno Unito 4.172
CN - Cina 2.107
SG - Singapore 1.315
SE - Svezia 1.240
DE - Germania 819
RU - Federazione Russa 558
IN - India 486
NL - Olanda 424
BR - Brasile 382
IE - Irlanda 378
FR - Francia 353
TR - Turchia 275
HK - Hong Kong 233
KR - Corea 226
ID - Indonesia 197
FI - Finlandia 187
UA - Ucraina 162
DK - Danimarca 159
GR - Grecia 142
ES - Italia 135
BE - Belgio 104
PH - Filippine 103
CA - Canada 94
VN - Vietnam 83
AU - Australia 78
PT - Portogallo 76
IR - Iran 72
CH - Svizzera 69
PK - Pakistan 65
MY - Malesia 61
EU - Europa 58
JP - Giappone 53
CO - Colombia 44
TH - Thailandia 40
CL - Cile 38
PL - Polonia 37
RO - Romania 35
PE - Perù 31
HR - Croazia 28
ZA - Sudafrica 28
MX - Messico 27
NZ - Nuova Zelanda 26
AR - Argentina 24
AT - Austria 24
TW - Taiwan 24
CZ - Repubblica Ceca 17
EG - Egitto 17
NO - Norvegia 16
HU - Ungheria 15
BD - Bangladesh 13
EC - Ecuador 13
UZ - Uzbekistan 13
MA - Marocco 12
LK - Sri Lanka 11
NG - Nigeria 11
RS - Serbia 11
IL - Israele 10
LB - Libano 10
SC - Seychelles 10
AZ - Azerbaigian 9
KZ - Kazakistan 9
LV - Lettonia 9
IQ - Iraq 8
AL - Albania 7
DZ - Algeria 7
PR - Porto Rico 7
BZ - Belize 6
EE - Estonia 6
LT - Lituania 6
TN - Tunisia 6
CR - Costa Rica 5
GH - Ghana 5
KE - Kenya 5
KH - Cambogia 5
PA - Panama 5
PS - Palestinian Territory 5
SM - San Marino 5
AE - Emirati Arabi Uniti 4
ET - Etiopia 4
JO - Giordania 4
PY - Paraguay 4
SA - Arabia Saudita 4
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 4
BG - Bulgaria 3
JM - Giamaica 3
KG - Kirghizistan 3
OM - Oman 3
UY - Uruguay 3
BN - Brunei Darussalam 2
DO - Repubblica Dominicana 2
MD - Moldavia 2
MK - Macedonia 2
SI - Slovenia 2
SY - Repubblica araba siriana 2
UG - Uganda 2
VE - Venezuela 2
BH - Bahrain 1
BT - Bhutan 1
Totale 27.197
Città #
Southend 3.839
Milan 1.197
Singapore 857
Chandler 665
Santa Clara 468
Princeton 430
Ashburn 412
Dublin 360
Seattle 356
Council Bluffs 335
Wilmington 325
Dearborn 277
Ann Arbor 251
Beijing 249
Nanjing 219
Rome 185
Hong Kong 171
Mountain View 171
Des Moines 160
Bengaluru 143
Jakarta 131
Fairfield 127
Houston 124
Redmond 120
Boardman 118
Jinan 117
Cambridge 112
Redwood City 105
Medford 100
Athens 96
Woodbridge 96
Shenyang 93
Berlin 90
Turin 89
Fuzhou 81
Roxbury 81
Jacksonville 75
Changsha 74
Nanchang 74
Shanghai 74
Istanbul 71
Frankfurt am Main 66
Hangzhou 63
Bari 62
Bologna 62
Cangzhou 61
Guangzhou 61
Hebei 59
Los Angeles 59
Kent 55
Brussels 52
Helsinki 48
Sunnyvale 48
Tianjin 48
Bühl 43
Zhengzhou 43
Palermo 42
Saint Petersburg 41
Fremont 40
Sakarya 40
Seoul 40
Serra 40
Bergamo 39
Padova 39
Andover 37
Ningbo 37
Florence 35
Munich 35
Amsterdam 34
Busto Arsizio 34
London 34
New York 33
Taizhou 33
Somerville 32
Dong Ket 31
Bogotá 30
Dallas 30
Jiaxing 30
São Paulo 29
Verona 29
Zurich 29
Naples 28
San Diego 27
Ottawa 26
Parma 26
Perugia 26
Pisa 26
Quanzhou 26
San Michele All'adige 26
Falls Church 25
Hefei 25
Haikou 24
Modena 24
Santiago 23
Torino 23
Brescia 22
Genoa 22
Chicago 21
Kuala Lumpur 21
Lima 21
Totale 15.283
Nome #
Environmental benefits: Traditional vs innovative packaging for olive oil 1.306
Environmental benefits: traditional vs innovative packaging for olive oil 514
La spettroscopia NIR per determinare il grado di maturazione delle olive: confronto tra uno spettrofotometro vis/NIR e uno FT-NIR 460
Environmental impact evaluation of legume-based burger and meat burger 454
Visible Near Infrared Spectroscopy as a Green Technology : an Environmental Impact Comparative Study on Olive Oil Analyses 442
L’analisi energetica integrata per la filiera lattiero casearia 366
Tecniche innovative per la valorizzazione della qualità dei prodotti ortofrutticoli freschi 357
Postharvest characterization of olive oil fruits texture by NIR and Vis/NIR spectroscopy 251
Technological innovation in the winery addressing oenology 4.0 : Testing of an automated system for the alcoholic fermentation management 239
Nuove tecniche non distruttive per la determinazione delle sostanze nutraceutiche della frutta 229
Il ruolo del'ingegneria nella valorizzazione dei prodotti tipici montani 229
Remuage apparatus and method 226
Valorizzazione e ottimizzazione delle filiere viticola e frutticola valtellinesi attraverso sistemi innovativi in postraccolta e trasformazioni ad alta qualità (VALORVì) 218
Effetti degli ultrasuoni sul remuage in bottiglia 216
Apples ripening stage and nutraceutic properties evaluation through a Vis-NIR portable device and an on-line NIR system. 206
Analisi della freschezza di Valerianella locusta Laterr. di IV gamma mediante spettroscopia vis/NIR 200
Ottimizzazione delle gestione dei magazzini frigoriferi della filiera mele attraverso sistemi innovativi 197
Evaluation of chiavennasca grape technological and phenolic ripening indexes by a portable vis-nir device 196
Vis/NIR technology for the evaluation of nutraceutical parameters of fruit 195
Feasibility of a simplified handheld optical system for blue-berries ripeness field evalutation 194
L’impiego di ultrasuoni per velocizzare l’operazione di remuage 194
Chemometrics in food technology 193
Environmental benefits : conventional vs innovative packaging for olive oil 187
Confronto tra l’impatto ambientale dell’analisi tradizionale e mediante spettroscopia NIR sull’oliva 186
Daily freshness decay of minimally processed apples using Vis/NIR Multispectral imaging : preliminary tests 186
L’analisi energetica e l’approccio “Life Cycle Assessment” per la progettazione e la gestione degli impianti agroalimentari 179
Wavelengths selection with a view to a simplified handheld optical system to estimate grape ripeness 177
Testing and design of a passive container for the optimisation of highbush blueberries (Vaccinium corymbosum L.) cold chain 174
Smart-HAND: a simplified LED device for intact olives quality evaluation 171
Electronic nose and visible-near infrared spectroscopy in fruit and vegetable monitoring 168
Prediction of blueberry (Vaccinium corymbosum) ripeness by a portable Vis-NIR device 166
Optimization of the Olive Production Chain through Optical Techniques and Development of New Cost-Effective Optical Systems Inspired by Agriculture 4.0 166
Quality prediction of chitosan treated blueberry during cold storage 164
A Simplified, Light Emitting Diode (LED) based, modular system to be used for the rapid evaluation of fruit and vegetable quality: development and validation on dye solutions 163
Valorizzazione delle produzioni vitifrutticole valtellinesi mediante metodi innovativi 159
Evaluation of grape quality parameters by VIS/NIR and FT-NIR spectroscopy 159
Studio di fattibilità di un sistema ottico portatile semplificato per la valutazione del grado di maturaione di mirtilli 158
Monitoraggio dello stress idrico con termocamera e spettroscopia nel visibile e vicino infrarosso (il Progetto VARIVI) 157
Progettazione di sistemi ottici semplificati per il settore agroalimentare 155
Evaluation of different analytical methods to determine grape organic acids 155
Applicazione della spettroscopia NIR per ottimizzare la gestione delle mele in post-raccolta 154
VALORIZZAZIONE DEI RESIDUI DI POTATURA PER LA RIDUZIONE DEI CONSUMI ENERGETICI IN CANTINA 154
La tecnologia Vis-Nir per la determinazione delle sostanze nutraceutiche della frutta 152
POSTHARVEST CHARACTERIZATION OF OLIVE OIL FRUITS TEXTURE BY NIR AND VIS/NIR SPECTROSCOPY 149
Environmental advantages of visible and near infrared spectroscopy for the prediction of intact olive ripeness 147
Environmental impact of a new concept of food service: A case study for the re-use of naval shipping containers 147
APPLICATION OF vis/NIR SPECTROSCOPY FOR NON DESTRUCTIVE MONITORING OF GRAPE WITHERING 143
Apples Nutraceutic Properties Evaluation Through a Visible and Near-Infrared Portable System 143
Valutazione rapida del grado di maturità tecnologica e fenolica del nebbiolo di Valtellina mediante spettroscopia FT-NIR e spettroscopia Vis/NIR 141
Environmental impact evaluation of legume-based burger and meat burger 141
L’analisi ottica al servizio della viticoltura 139
Monitoraggio del decadimento qualitativo di Valerianella di IV gamma durante la shelf life mediante naso elettronico, spettroscopia vis/NIR e progettazione di un sistema ottico semplificato 139
WAVELENGTH SELECTION WITH A VIEW TO A SIMPLIFIED HANDHELD OPTICAL SYSTEM TO EVALUATE FRESH-CUT VALERIANELLA LOCUSTA LATERR 138
The E-LCA as a tool to quantify the environmental impact of meat and legumes-based burgers 137
Application of vis/NIR spectroscopy to evaluate the quality of Agaricus bisporus mushrooms=Analisi dei parametri qualitativi di funghi Agaricus bisporus mediante spettroscopia vis/NIR 136
Valutazione rapida del grado di maturità tecnologica e fenolica del nebbiolo di Valtellina mediante spettroscopia FT-NIR 135
Setting-up of a simplified handheld optical device for decay detection in fresh-cut Valerianella locusta L. 135
Sperimentazione di un sistema ottico semplificato per la valutazione rapida della maturazione di uva bianca da vino 135
Freddo Innovativo 133
Assessment of the impact of wine production on water resources: the Ischia island case study 133
Caldo e freddo in cantina con i residui di potatura 132
Monitoring of fresh-cut Valerianella locusta Laterr. shelf life by electronic nose and VIS-NIR spectroscopy 131
Comparison of two immersion probes coupled with visible/near infrared spectroscopy to assess the must infection at the grape receiving area 131
Evaluation of Grape Quality Parameters by a Simple Vis/NIR System 130
Evaluation of grape quality paameters by VIN/NIR and FT-NIR spectroscopy 129
Prediction of blueberry (Vaccinium corymbosum) ripeness by a portable Vis-NIR device 129
An innovative method for a faster remuage operation 129
DISPOSITIVO PORTATILE PER L'ANALISI DI MATRICI VEGETALI SUL CAMPO E RELATIVO SISTEMA E METODO 128
Derivation of a blueberry ripeness index with a view to a low-cost, handheld optical sensing device for supporting harvest decisions 127
Application of visible/near infrared spectroscopy to assess the grape infection at the winery 127
Piccoli frutti : coltivare la filiera corta 125
SOQUIC : Sistemi Ottici per l’analisi della Qualità delle Uve Italiane e Cilene 125
Better Water Use Efficiency in Vineyard by Using Visible and Near Infrared Spectroscopy for Grapevine Water Status Monitoring 125
Classification of Wine Grape Based on Different Phytosanitary Status by Using Visible/Near Infrared Spectroscopy 125
Potential effectiveness of visible and near infrared spectroscopy coupled with wavelengths selection for real time control of the fresh fruit and vegetable quality in large-scale mass distribution channel: the case study of tomatoes=Applicazione della spettroscopia nel visibile e nel vicino infrarosso accoppiata alla selezione di lunghezze d'onda per il controllo in tempo reale della qualità di frutta e verdura nella grande distribuzione organizzata: il caso studio dei pomodori 125
Evaluation of operative aspects of a heat pump to dry chestnuts 124
Premiati gli impianti integrati con il nuovo conto energia 123
Quality and Nutraceutical Content of Blueberries (Vaccinium corymbosum) Grown at Two Different Altitudes (450 and 650 m a.s.l.) 123
NIR spectroscopy for the optimization of post harvest apple management 123
VIS-NIR, FT-NIR and FT-IR spectroscopy for quick selection and exploitation of grapes entering the winery 123
Application of visible/near infrared spectroscopy to assess the grape infection at the winery 123
Evaluation of energy requirements of an industrial scale plant for the cultivation of white button mushroom (Agaricus bisporus) 122
Water status evaluation of grapevine leaf by means of NIR spectroscopy for a better irrigation scheduling 121
Valutazione dello stato idrico della vite mediante tecniche ottiche speditive : risultati preliminari in condizioni controllate 120
Valutazione e quantificazione del risparmio energetico ottenuto utilizzando un nuovo lievito combinato con una specifica gestione della temperatura nella fermentazione di basi spumante 119
Nondestructive Apple Ripening Stage Determination Using the Delta Absorbance Meter at Harvest and after Storage 119
Rapid monitoring of grape withering using visible near infrared spectroscopy 118
Non-destructive ripening evaluation of chilean grape by a portable vis/NIR system 117
Led in viticoltura 114
Le tecniche non distruttive e l’esperienza del progetto SOQUIC 113
A reliable tool based on near-infrared spectroscopy for the monitoring of moisture content in roasted and ground coffee : A comparative study with thermogravimetric analysis 112
NIR spectroscopy for the optimization of postharvest apple management 111
Evaluation of Energy Saving Using a New Yeast Combined with Temperature Management in Sparkling Base Wine Fermentation 111
Evaluation of energy savings in white winemaking: impact of temperature management combined with specific yeasts choice on required heat dissipation during industrial-scale fermentation 110
Studio di fattibilità di un sistema ottico semplificato per il monitoraggio della freschezza di Valerianella locusta L. in IV gamma 110
Packaging influence in non-destructive analysis of fresh-cut salad leaves and apple slices by vis/NIR and NIR spectroscopy 110
Application of near infrared spectroscopy and development of simplified optical devices for the freshcut fruit and vegetable sector 110
Miniaturize proximal sensor for medium-sized fruit senescence 109
An innovative method for a fastrer remuage operation 109
Le erbe officinali 108
Totale 17.763
Categoria #
all - tutte 82.778
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 82.778


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020319 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 176 143
2020/20212.870 217 184 196 163 271 294 143 254 357 212 372 207
2021/20223.158 184 172 148 232 354 188 224 189 207 254 215 791
2022/20234.103 510 301 449 339 410 713 224 314 350 107 285 101
2023/20243.187 119 239 187 208 652 238 188 199 136 286 330 405
2024/20255.404 277 685 280 645 830 343 292 722 447 721 162 0
Totale 28.743