Sfoglia per Autore
Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
Design and Synthesis of Chitosan—Gelatin Hybrid Hydrogels for 3D Printable in vitro Models
2020 S. Magli, G.B. Rossi, G. Risi, S. Bertini, C. Cosentino, L. Crippa, E. Ballarini, G. Cavaletti, L. Piazza, E. Masseroni, F. Nicotra, L. Russo
Design of thickened fluids rich in proteins intended for dysphagia management
2021 L. Piazza, E. Masseroni
Effect of high frequency ultrasound pre-treatment on nutritional and technological properties of tomato paste
2021 L. Piazza, V. Picchi, G. Cortellino, F. Faoro, E. Masseroni, F. Girotto
Titolo | Data di pubblicazione | Autori | Tipo | File | Abstract |
---|---|---|---|---|---|
Design and Synthesis of Chitosan—Gelatin Hybrid Hydrogels for 3D Printable in vitro Models | 2020 | Piazza L.Masseroni E. + | Article (author) | - | |
Design of thickened fluids rich in proteins intended for dysphagia management | 2021 | Piazza L.Masseroni E. | Article (author) | - | |
Effect of high frequency ultrasound pre-treatment on nutritional and technological properties of tomato paste | 2021 | Piazza L.Faoro F.Masseroni E.Girotto F. + | Article (author) | - |
Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile