Sfoglia per Autore
Valutazione delle proprietà nutrizionali delle proteine di lupino
1979 M. Duranti, P. Restani, M. Porrini
Parametri chimico-fisici e digeribilità dei grassi di precucinati surgelati
1980 V. Bellisario, S. Ciappellano, M. Porrini, G. Testolin, C. Cantoni
Comparazione della proteolisi "in vitro" di carni bovine, suine, equine ed avicole
1981 S. Ciappellano, M. Porrini, G. Testolin, C. Cantoni
Idrolisi dei grassi con lipasi pancreatica e contenuto in vitamina A in precucinati surgelati
1981 G. Testolin, M. Porrini, S. Ciappellano, J. Terreni, C. Cantoni
Esami di alcuni parametri chimico-fisici dei grassi contenuti in precucinati surgelati destinati all’alimentazione
1981 G. Testolin, S. Ciappellano, E. Bossi, M. Porrini, C. Cantoni
High resolution liquid chromatography (HPLC) analysis of the vitamin A and beta-carotene content of heat-treated precooked food
1985 S. Ciappellano, F. Brighenti, M. Porrini, G. Testolin
Nutritional status of institutionalized elderly people in north Italy
1986 G. Testolin, M. Porrini, P. Simonetti, A. Moneta, P. Rovati, F. Aguzzi
Chemical composition of Italian cooked dishes
1986 M. Porrini, S. Ciappellano, P. Simonetti, G. Testolin
Nutritional status of non institutionalized elderly people in north Italy
1987 M. Porrini, G. Testolin, P. Simonetti, A. Moneta, P. Rovati, F. Aguzzi
Vitamin A, E and C nutriture of elderly people in North Italy
1987 M. Porrini, P. Simonetti, S. Ciappellano, G. Testolin
Vitamin nutrition in patients with chronic renal failure and dietary manipulation
1988 M.G. Gentile, G.M. Manna, G. D'Amico, G. Testolin, M. Porrini, P. Simonetti
Vitamin A and retinol binding protein in chronic renal insufficiency
1988 M. G. Gentile, G. Fellin, G. M. Manna, G. D'Amico, G. Testolin, M. Porrini, P. Simonetti
Thiamin, riboflavin and pyridoxine status in chronic renal insufficiency
1989 M. Porrini, P. Simonetti, S. Ciappellano, G. Testolin, M. G. Gentile, G. Manna, G. Fellin, G. D'Amico
Influence of long-term feeding of different purified dietary fibers on the volatile fatty acid (VFA) profile, pH and fiber-degrading activity of the cecal contents in rats
1989 F. Brighenti, G. Testolin, E. Canzi, A. Ferrari, T.M.S. Wolever, S. Ciappellano, M. Porrini, P. Simonetti
Vitamin E in plasma of patients with chronic renal insufficiency
1989 M. Porrini, P. Simonetti, G. Testolin, M. G. Gentile, G. M. Manna, G. Fellin, G. D'Amico
Effects of durum wheat dietary selenium on glutathione peroxidase activity and Se content in long-term-fed rats
1989 S. Ciappellano, G. Testolin, M. Porrini
[The measurement of ultradistal radial bone minerals in women in the menopause]
1989 A. Rubinacci, G.P. Rinaldi, P. Sirtori, M. Cattaneo, M. Porrini
Availability of selenium in dough and biscuit in comparison to wheat meal
1990 S. Ciappellano, G. Testolin, M. Allegrini, M. Porrini
Studio sulla distribuzione del retinolo, beta-carotene e alfa-tocoferolo plasmatici in un campione di popolazione adulta
1991 C. Roggi, S. Silva, M.T. Tenconi, P. Simonetti, M. Porrini, G. Testolin
Contenuto vitaminico in alimenti trattati e rispo¬ste nutrizionali
1991 S. Ciappellano, P. Simonetti, M. Porrini, M.P. Lanza, G. Testolin
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile