Sfoglia per SSD
Vaccination of lactating dairy cows for the prevention of Aflatoxin B1 carry over in milk
2011 L. Polonelli, L. Giovati, W. Magliani, S. Conti, S. Sforza, A. Calabretta, C. Casoli, P. Ronzi, E. Grilli, A. Gallo, F. Masoero, G. Piva
The vaginal isolate Lactobacillus paracasei LPC-S01 (DSM 26760) is suitable for oral administration
2015 S. Balzaretti, V. Taverniti, G. Rondini, G. Marcolegio, M. Minuzzo, M.C. Remagni, W. Fiore, S. Arioli, S. Guglielmetti
Validation of a Standard Protocol to Assess the Fermentative and Chemical Properties of Saccharomyces cerevisiae Wine Strains
2022 P. Romano, G. Siesto, A. Capece, R. Pietrafesa, R. Lanciotti, F. Patrignani, L. Granchi, V. Galli, A. Bevilacqua, D. Campaniello, G. Spano, A. Caridi, M. Poiana, R. Foschino, I. Vigentini, G. Blaiotta, V. Corich, A. Giacomini, G. Cardinali, L. Corte, A. Toffanin, M. Agnolucci, F. Comitini, M. Ciani, I. Mannazzu, M. Budroni, V. Englezos, K. Rantsiou, L. Iacumin, G. Comi, V. Capozzi, F. Grieco, M. Tufariello
Valorisation of Bovine Sweet Whey and Sunflower Press Cake Blend through Controlled Fermentation as Platform for Innovative Food Materials
2022 N. Mangieri, D. Ambrosini, S. Baroffio, I. Vigentini, R.C. Foschino, I. DE NONI
Valorization of cheese whey using microbial fermentations
2020 T. Zotta, L. Solieri, L. Iacumin, C. Picozzi, M. Gullo
Valorizzazione delle D.O.C.G. Franciacorta ed Oltrepò Pavese metodo classico mediante impiego di lieviti autoctoni per il miglioramento delle produzioni e come marcatori di tipicità
2012 R. Foschino, I. Vigentini, G. De Lorenzis, C. Picozzi, S. Barrera Cardenas, V. Fabrizio
Valutazione del rischio aerobiologico
2006 C. Sorlini, E. Zanardini, F. Cappitelli
La valutazione del rischio ambientale dell'emissione deliberata nell'ambiente di organismi geneticamente modificati
2005 C. Sorlini, M. Buiatti, G. Burgio, F. Cellini, V. Giovannelli, M. Lerner, G. Massari, P. Perrino, E. Selva, A. Spagnoletti, G. Staiano
Valutazione del rischio microbiologico sulle salme dei santi Ambrogio, Gervaso e Protaso
2019 F. Troiano, F. Cappitelli
Valutazione del rischio per la gestione dell’acqua di riutilizzo
2023 R. Foschino
Valutazione della compromissione biologica di un suolo contenente ceneri di pirite in un progetto di fitorisanamento
2007 P. Zaccheo, L. Crippa, L. Marchiol, E. Dell’Amico, M. Colombo, V. Andreoni
Valutazione della degradazione delle antocianine del mirtillo ad opera del microbiota intestinale
2009 C. Gardana, E. Canzi, S. Ciappellano, P. Simonetti
Variability at gene and genome levels revealed different genomic lineages in Lactococcus garvieae
2012 C. Ferrario, F. Borgo, G. Ricci, M.G. Fortina
Viable But Not Culturable (VBNC) state of Brettanomyces bruxellensis in wine: New insights on molecular basis of VBNC behaviour using a transcriptomic approach
2016 V. Capozzi, M.R. Di Toro, F. Grieco, V. Michelotti, M. Salma, A. Lamontanara, P. Russo, L. Orrù, H. Alexandre, G. Spano
The vintage effect overcomes the terroir effect : a three years survey on the wine yeast biodiversity in Franciacorta and Oltrepò Pavese, two Northern Italian vine-growing areas
2015 I. Vigentini, G. De Lorenzis, V. Fabrizio, F. Valdetara, M. Faccincani, C.A. Panont, C. Picozzi, S.A. Imazio, O. Failla, R. Foschino
Virome-associated antibiotic-resistance genes in an experimental aquaculture facility
2016 S. Colombo, S. Arioli, S. Guglielmetti, F. Lunelli, D. Mora
Viromes as genetic reservoir for the microbial communities in aquatic environments : a focus on antimicrobial-resistance genes
2017 S. Colombo, S. Arioli, E. Neri, G. Della Scala, G. Gargari, D. Mora
Virtual screening approach for the identification of potential Citrus tristeza virus inhibitors
2011 A. Lombardo, G. Licciardello, A. Bertuccio, G. Vistoli, A. Pedretti
Visual Evidence of Horizontal Gene Transfer between Plants and Bacteria in the Phytosphere of Transplastomic Tobacco
2009 A. Pontiroli, A. Rizzi, P. Simonet, D. Daffonchio, T.M. Vogel, J.M. Monier
Volatile profile of white wines fermented with sequential inoculation of Starmerella bacillaris and Saccharomyces cerevisiae
2018 V. Englezos, K. Rantsiou, F. Cravero, F. Torchio, M. Pollon, D. Fracassetti, A. Ortiz-Julien, V. Gerbi, L. Rolle, L. Cocolin
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile