Sfoglia per SSD
Dairy cream response in instrumental texture evaluation processed by multivariate analysis
2009 L. Piazza, J. Gigli, C. Rojas, D. Ballabio, R. Todeschini, P. Tripaldi
Data Reconciliation As A Key To Enable Digitalisation Of Agrifood Industrial Processes: A Preliminary Case Study
2023 A. Galeazzi, F. Girotto, L. Rizzoli, K. Prifti, F. Manenti, L. Piazza
Dati comparativi di due procedure di estrazione dell’Ocratossina A nell’analisi dei vini.
2003 F. Tateo, M. Bononi
Dati di validazione a confronto di due metodiche per la determinazione del deossinivalenolo (DON) nelle paste alimentari
2009 M. Bononi, G. Andreoli, F. Tateo, F. Gallone, M.R. Taurino, F. Mirizio
DDX ed Ethion : metodica di estrazione/purificazione per analisi GC/MS da matrice Peperoncino
2011 M. Bononi, F. Tateo, G. Quaglia, A. Quaglia
Debittering of Grape Juice by Electrospun Nylon Nanofibrous Membranes: Impact of Filtration on Physicochemical, Functional, and Sensory Properties
2023 M.S. Cosio, A. Pellicanò, C. Gardana, C.A. Fuenmayor
Debranning as a tool for developing innovative milling fractions: application to purple common wheat
2015 M. Zanoletti, M. Marengo, S. Iametti, F. Bonomi, M.A. Pagani
The debranning of common wheat (Triticum aestivum L.) with innovative abrasive rolls
2009 G. Bottega, R. Caramanico, M. Lucisano, M. Mariotti, L. Franzetti, M.A. Pagani
Debranning of purple wheat: recovery of anthocyanin-rich fractions and their use in pasta production
2017 M. Zanoletti, P. Abbasi-Parizad, V. Lavelli, C. Cecchini, P. Menesatti, A. Marti, M.A. Pagani
Debranning process to improve quality and safety of wheat and wheat products
2009 G. Bottega, C. Cecchini, M.G. D’Egidio, A. Marti, M.A. Pagani
Decorticazione del grano. Riduzione dell’attività alfa-amilasica della semola e del danno termico della pasta secca
2000 M.A. Pagani, M.G. D’Egidio, I. De Noni, L. Pellegrino, C. Cecchini
La decorticazione? Anche per il frumento tenero
2011 G. Bottega, A. Marti, R. Caramanico, M.A. Pagani
Deep-bed filtration of wine: I. Development of a novel experimental methodology
1991 C. Peri, G. Malgarini, M. De Paola, E. Pagliarini
Deep-bed filtration of wine: II. Modelling and optimisation of filtration rate
1991 G. Malgarini, M. De Paola, E. Pagliarini, C. Peri
Defining the Overall Quality of Cowpea-Enriched Rice-Based Breakfast Cereals
2017 M. Marengo, L.C. Baffour, S. Buratti, S. Benedetti, F.K. Saalia, A. Carpen, J. Manful, P.N.T. Johnson, A. Barbiroli, F. Bonomi, M.A. Pagani, A. Marti, S. Iametti
Definizione di parametri molecolari per l'ottimizzazione dei trattamenti termici di bassa intensità di prodotti del grano
1996 V. Lavelli, N. Guerrieri, P. Cerletti
Deformation and fracture of wheat, corn and rice starch gels in lubricated and bonded uniaxial compression
1986 D.D. Christianson, E. Casiraghi, E.B. Bagley
Degradation kinetics of encapsulated grape skin phenolics and micronized grape skins in various water activity environments and criteria to develop wide-ranging and tailor-made food applications
2017 V. Lavelli, P.S.C. Sri Harsha, M. Laureati, E. Pagliarini
Degradation of b-carotene in an aqueous medium exposed to fluorescent and halogen lights under different oxygen partial pressures
2007 L. Torri, S. Limbo, L. Piergiovanni
Denaturation of soy proteins in solution and at the oilewater interface: a fluorescence study
2011 M. Miriani, M.K.U. Rai, M. Corredig, S. Iametti, F. Bonomi
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile