Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 573 a 592 di 2.867
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Dairy cream response in instrumental texture evaluation processed by multivariate analysis 2009 L. Piazza + Article (author) -
Data Reconciliation As A Key To Enable Digitalisation Of Agrifood Industrial Processes: A Preliminary Case Study 2023 Girotto, FrancescaPiazza, Laura + Article (author) -
Dati comparativi di due procedure di estrazione dell’Ocratossina A nell’analisi dei vini. 2003 F. TateoM. Bononi Article (author) -
Dati di validazione a confronto di due metodiche per la determinazione del deossinivalenolo (DON) nelle paste alimentari 2009 M. BononiG. AndreoliF. Tateo + Article (author) -
DDX ed Ethion : metodica di estrazione/purificazione per analisi GC/MS da matrice Peperoncino 2011 M. BononiF. Tateo + Article (author) -
Debittering of Grape Juice by Electrospun Nylon Nanofibrous Membranes: Impact of Filtration on Physicochemical, Functional, and Sensory Properties 2023 M. S. CosioC. Gardana + Article (author) -
Debranning as a tool for developing innovative milling fractions: application to purple common wheat 2015 M. ZanolettiM. MarengoS. IamettiF. BonomiM.A. Pagani Conference Object -
The debranning of common wheat (Triticum aestivum L.) with innovative abrasive rolls 2009 G. BottegaM. LucisanoM. MariottiL. FranzettiM.A. Pagani. + Article (author) -
Debranning of purple wheat: recovery of anthocyanin-rich fractions and their use in pasta production 2017 M. ZanolettiP. Abbasi-ParizadV. LavelliA. MartiM.A. Pagani + Article (author) -
Debranning process to improve quality and safety of wheat and wheat products 2009 G. BottegaA. MartiM.A. Pagani + Article (author) -
Decorticazione del grano. Riduzione dell’attività alfa-amilasica della semola e del danno termico della pasta secca 2000 M.A. PaganiI. De NoniL. Pellegrino + Article (author) -
La decorticazione? Anche per il frumento tenero 2011 G. BottegaA. MartiR. CaramanicoM.A. Pagani Article (author) -
Deep-bed filtration of wine: I. Development of a novel experimental methodology 1991 C. PeriE. Pagliarini + Article (author) -
Deep-bed filtration of wine: II. Modelling and optimisation of filtration rate 1991 E. PagliariniC. Peri + Article (author) -
Defining the Overall Quality of Cowpea-Enriched Rice-Based Breakfast Cereals 2017 M. MarengoS. BurattiS. BenedettiA. CarpenA. BarbiroliF. BonomiM.A. PaganiA. MartiS. Iametti + Article (author) -
Definizione di parametri molecolari per l'ottimizzazione dei trattamenti termici di bassa intensità di prodotti del grano 1996 V. LavelliN. GuerrieriP. Cerletti Book Part (author) -
Deformation and fracture of wheat, corn and rice starch gels in lubricated and bonded uniaxial compression 1986 E. Casiraghi + Article (author) -
Degradation kinetics of encapsulated grape skin phenolics and micronized grape skins in various water activity environments and criteria to develop wide-ranging and tailor-made food applications 2017 V. LavelliP. S. C. Sri HarshaM. LaureatiE. Pagliarini Article (author) -
Degradation of b-carotene in an aqueous medium exposed to fluorescent and halogen lights under different oxygen partial pressures 2007 L. TorriS. LimboL. Piergiovanni Book Part (author) -
Denaturation of soy proteins in solution and at the oilewater interface: a fluorescence study 2011 M. MirianiS. IamettiF. Bonomi + Article (author) -
Mostrati risultati da 573 a 592 di 2.867
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile