Sfoglia per SSD
Advances of using pulse flours in cereal-based products
2018 A. Marti, A. Bresciani, M.A. Pagani
Advantages and pitfalls of the Rate-All-That-Apply method to characterize large and heterogenous wine samples
2022 N.S. Rabitti, C. Cattaneo, M. Appiani, C. Proserpio, M. Laureati
An aerogel obtained from chemo-enzymatically oxidized fenugreek galactomannans as a versatile delivery system
2016 B. Rossi, P. Campia, L. Merlini, M. Brasca, N. Pastori, S. Farris, L. Melone, C. Punta, Y.M. Galante
Aerogels of enzymatically oxidized galactomannans from leguminous plants: Versatile delivery systems of antimicrobial peptides and enzymes
2017 P. Campia, E. Ponzini, B. Rossi, S. Farris, T. Silvetti, L. Merlini, M. Brasca, R. Grandori, Y.M. Galante
Affinity and selectivity of plant proteins for red wine components relevant to color and aroma traits
2018 T.M. Granato, P. Ferranti, S. Iametti, F. Bonomi
Aggiornamenti in tema di controlli chimici : commento su alcuni parametri oggetto di allerta e sull'attendibilità dei dati analitici prodotti
2010 F. Tateo
Agricoltura e territorio
2009 C. Sorlini, G. Sali, S. Bocchi, E. Casiraghi, C. Bulgheroni
Agriturismo, valore sociale e territoriale
2011 S. Agostini
Airborne contamination in the food industry : An update on monitoring and disinfection techniques of air
2019 F. Masotti, S. Cattaneo, M. Stuknytė, I. De Noni
Alcoholic fermentation using electronic nose and electronic tongue
2016 S. Buratti, S. Benedetti
Alcune caratteristiche delle micelle caseiniche in latti individuali con bassa proporzione di alfa s1-caseina
1995 G. Sala, I. De Noni, M.A. Pagani, P. Mariani, A. Rando
Aldehyde production by alcohol oxidation with Gluconobacter oxydans
1995 F. Molinari, R. Villa, M. Manzoni, F. Aragozzini
Alkali spreading value and Image Analysis
2010 M. Mariotti, L. Fongaro, F. Catenacci
Alkaline phosphatase activity in cheese as a tracer for cheese milk pasteurization
2016 L. Egger, M. Nicolas, L. Pellegrino
Alkaloid content and taste profile assessed by electronic tongue of Lupinus albus seeds debittered by different methods
2022 L. Estivi, S. Buratti, D. Fusi, S. Benedetti, G. Rodr('(i))guez, A. Brandolini, H. Alyssa
Alla scoperta dei carboidrati : parte I
2006 M. Mariotti, M.A. Pagani, M. Lucisano
Alla scoperta dei carboidrati : parte I
2006 M. Mariotti, M.A. Pagani, M. Lucisano
Alla scoperta del mondo del vino: per un consumo consapevole
2009 O. Failla, G. Folco, R. Foschino, G. Mela, R. Miravalle, L. Monterisi, R. Pastore, A. Rossi, M. Rossoni, A. Scienza, M. Sorbini, A. Tirelli, A. Zappata, A. Zorloni
Allergeni modificati chimicamente e procedimento per la loro preparazione
1991 P. Falagiani, O. Brenna, G. Mistrello
Allevamento biologico avicolo e qualità delle uova
2003 A. Hidalgo
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile