Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 44 a 63 di 2.896
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Advances of using pulse flours in cereal-based products 2018 A. MartiA. BrescianiM. A. Pagani Conference Object -
Advantages and pitfalls of the Rate-All-That-Apply method to characterize large and heterogenous wine samples 2022 Rabitti N. S.Cattaneo C.Appiani M.Proserpio C.Laureati M. Conference Object -
An aerogel obtained from chemo-enzymatically oxidized fenugreek galactomannans as a versatile delivery system 2016 P. CampiaS. Farris + Article (author) -
Aerogels of enzymatically oxidized galactomannans from leguminous plants: Versatile delivery systems of antimicrobial peptides and enzymes 2017 S. FarrisT. Silvetti + Article (author) -
Affinity and selectivity of plant proteins for red wine components relevant to color and aroma traits 2018 S. IamettiF. Bonomi + Article (author) -
Aggiornamenti in tema di controlli chimici : commento su alcuni parametri oggetto di allerta e sull'attendibilità dei dati analitici prodotti 2010 F. Tateo Conference Object -
Agricoltura e territorio 2009 C. SorliniG. SaliS. BocchiE. Casiraghi + Multimedia Object (author) -
Agriturismo, valore sociale e territoriale 2011 S. Agostini Book Part (author) -
Airborne contamination in the food industry : An update on monitoring and disinfection techniques of air 2019 Masotti, FabioCattaneo, StefanoStuknytė, MildaDe Noni, Ivano Article (author) -
Alcoholic fermentation using electronic nose and electronic tongue 2016 S. BurattiS. Benedetti Book Part (author) -
Alcune caratteristiche delle micelle caseiniche in latti individuali con bassa proporzione di alfa s1-caseina 1995 I. De NoniM.A. Pagani + Article (author) -
Aldehyde production by alcohol oxidation with Gluconobacter oxydans 1995 F. MolinariM. Manzoni + Article (author) -
Alkali spreading value and Image Analysis 2010 M. MariottiL. Fongaro + Article (author) -
Alkaline phosphatase activity in cheese as a tracer for cheese milk pasteurization 2016 L. Pellegrino + Article (author) -
Alkaloid content and taste profile assessed by electronic tongue of Lupinus albus seeds debittered by different methods 2022 Lorenzo EstiviSusanna BurattiDavide FusiSimona BenedettiAlyssa Hidalgo + Article (author) -
Alla scoperta dei carboidrati : parte I 2006 M. MariottiM.A. PaganiM. Lucisano Article (author) -
Alla scoperta dei carboidrati : parte I 2006 M. MariottiM.A. PaganiM. Lucisano Article (author) -
Alla scoperta del mondo del vino: per un consumo consapevole 2009 O. FaillaG. FolcoR. FoschinoM. RossoniA. ScienzaA. TirelliA. Zorloni + Book (author) -
Allergeni modificati chimicamente e procedimento per la loro preparazione 1991 O. Brenna + Patent -
Allevamento biologico avicolo e qualità delle uova 2003 A. Hidalgo Book Part (author) -
Mostrati risultati da 44 a 63 di 2.896
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile