Sfoglia per Autore
Mostrati risultati da 1 a 2 di 2
Olive oil industry by-products. Effects of a polyphenol-rich extract on the metabolome and response to inflammation in cultured intestinal cell
2018 M. DI NUNZIO, G. Picone, F. Pasini, M. Caboni, A. Gianotti, A. Bordoni, F. Capozzi
Olive oil by-product as functional ingredient in bakery products. Influence of processing and evaluation of biological effects
2020 M. Di Nunzio, G. Picone, F. Pasini, E. Chiarello, M.F. Caboni, F. Capozzi, A. Gianotti, A. Bordoni
Titolo | Data di pubblicazione | Autori | Tipo | File | Abstract |
---|---|---|---|---|---|
Olive oil industry by-products. Effects of a polyphenol-rich extract on the metabolome and response to inflammation in cultured intestinal cell | 2018 | Mattia Di NunzioMaria Fiorenza CaboniAndrea GianottiAlessandra Bordoni + | Article (author) | - | |
Olive oil by-product as functional ingredient in bakery products. Influence of processing and evaluation of biological effects | 2020 | Di Nunzio M.Caboni M. F.Gianotti A.Bordoni A. + | Article (author) | - |
Mostrati risultati da 1 a 2 di 2
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile