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Aerobic sugar metabolism in the spoilage yeast Zygosaccharomyces bailii
2003 A. Merico, D. Capitanio, I. Vigentini, B. M. Ranzi, C. Compagno, D. Capitanio
How physiological and cultural conditions influence heterologous protein production in Kluyveromyces lactis
2004 A. Merico, D. Capitanio, I. Vigentini, B.M. Ranzi, C. Compagno, D. Capitanio
Heterologous protein production in Zygosaccharomyces bailii : physiological effects and fermentative strategies
2005 I. Vigentini, L. Brambilla, P. Branduardi, A. Merico, D. Porro, C. Compagno
Il “typing “ dei lieviti: la biologia molecolare al servizio dell’enologia
2006 R. Foschino, I. Vigentini
Optimization of recombinant human nerve growth factor production in the psychrophilic Pseudoalteromonas haloplanktis
2006 I. Vigentini, A. Merico, M.L. Tutino, C.M. Compagno, G. Marino
Physiological and oenological traits of different Dekkera/Brettanomyces bruxellensis strains in wine-model conditions
2008 I. Vigentini, A. Romano, C.M. Compagno, A. Merico, F.E. Molinari, A.G. Tirelli, R. Foschino, G. Volonterio
Applicazione della spettroscopia nel vicino e medio infrarosso nel controllo della trasformazione malolattica : studi preliminari
2008 V. Di Egidio, N. Sinelli, I. Vigentini, R. Foschino, E. Casiraghi
Selezione e valorizzazione di enococchi autoctoni per la produzione di vino Rosso di Valtellina DOC e Valtellina Superiore DOCG
2008 R. Foschino, A. Giugni, G. Murada, C. Picozzi, A. Tirelli, I. Vigentini
Genetic polymorphism in Saccharomyces cerevisiae strains isolated from Franciacorta DOCG sparkling wines
2009 I. Vigentini, S. Capponi, D. Fracassetti, C. Picozzi, R. Foschino
Genetic diversity and physiological traits of Brettanomyces bruxellensis strainsnisolated from Tuscan Sangiovese wines
2009 M. Agnolucci, I. Vigentini, G. Capurso, A. Merico, A.G. Tirelli, C.M. Compagno, R. Foschino, M. Nuti
Survey on indigenous Oenococcus oeni strains isolated from red wines of Valtellina, a cold climate wine-growing Italian area
2009 I. Vigentini, C. Picozzi, A.G. Tirelli, A. Giugni, R. Foschino
Inactivation of wine spoilage yeasts Dekkera bruxellensis using low electric current treatment (LEC)
2010 G. Lustrato, I. Vigentini, A. De Leonardis, G. Alfano, A. Tirelli, R. Foschino, G. Ranalli
Brettanomyces: conoscerne le potenzialità di sviluppo e di alterazione in vino
2010 R. Foschino, I. Vigentini, C. Picozzi
Inactivation of wine spoilage yeasts Dekkera bruxellensis using low electric current treatment (LEC)
2010 G. Lustrato, I. Vigentini, A. De Leonardis, G. Alfano, A. Tirelli, R. Foschino, G. Ranalli
Genetic diversity in Italian Lactobacillus sanfranciscensis strains assessed by multilocus sequence typing and pulsed-field gel electrophoresis analyses
2010 C. Picozzi, G. Bonacina, I. Vigentini, R. Foschino
Brettanomyces: conoscere le potenzialità di sviluppo e di alterazione in vino
2010 R. Foschino, I. Vigentini
Intron splice site PCR analysis as a tool to discriminate Dekkera bruxellensis strains
2011 I. Vigentini, C. Picozzi, R. Foschino
Valorizzazione delle D.O.C.G. Franciacorta ed Oltrepò Pavese metodo classico mediante impiego di lieviti autoctoni per il miglioramento delle produzioni e come marcatori di tipicità
2012 R. Foschino, I. Vigentini, G. De Lorenzis, C. Picozzi, S. Barrera Cardenas, V. Fabrizio
Intraspecific variations of Dekkera/Brettanomyces bruxellensis genome studied by capillary electrophoresis separation of the intron splice site profiles
2012 I. Vigentini, G. De Lorenzis, C. Picozzi, S. Imazio, A. Merico, S. Galafassi, J. Piškur, R. Foschino
MOLECULAR CHARACTERIZATION, STRESS RESPONSES AND SPECIFIC ENZYMATIC ACTIVITIES OF DEKKERA/BRETTANOMYCES BRUXELLENSIS WINE STRAINS: STRATEGIES OF ANALYSIS AND CONTROL IN THE OENOLOGICAL FIELD.
2012 I. Vigentini
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