Sfoglia per Autore
Application of affinity chromatography in the purification of enzymatic complexes: mitocondrial complex III
1977 G. Testolin, O. Brenna, S. Ciappellano, P.G. Pietta, M. Pace
Aspetti nutrizionali degli alimenti surgelati nella ristorazione collettiva
1979 G. Testolin, C.A. Cantoni, V. Bellisario, S. Ciappellano, M. Mari, S. Pagliazzo
Aspetti nutrizionali degli alimenti refrigerati nella ristorazione collettiva
1979 G. Testolin, C. Cantoni, S. Ciappellano, V. Bellisario, V. Rossi, D. Baserga
Parametri chimico-fisici e digeribilità dei grassi di precucinati surgelati
1980 V. Bellisario, S. Ciappellano, M. Porrini, G. Testolin, C. Cantoni
Un metodo per dosare l'ossigeno nei prodotti carnei
1980 C.A. Cantoni, G. Testolin, S. Ciappellano, V. Bellisario
Comparazione della proteolisi "in vitro" di carni bovine, suine, equine ed avicole
1981 S. Ciappellano, M. Porrini, G. Testolin, C. Cantoni
Idrolisi dei grassi con lipasi pancreatica e contenuto in vitamina A in precucinati surgelati
1981 G. Testolin, M. Porrini, S. Ciappellano, J. Terreni, C. Cantoni
Esami di alcuni parametri chimico-fisici dei grassi contenuti in precucinati surgelati destinati all’alimentazione
1981 G. Testolin, S. Ciappellano, E. Bossi, M. Porrini, C. Cantoni
High resolution liquid chromatography (HPLC) analysis of the vitamin A and beta-carotene content of heat-treated precooked food
1985 S. Ciappellano, F. Brighenti, M. Porrini, G. Testolin
Nutritional status of institutionalized elderly people in north Italy
1986 G. Testolin, M. Porrini, P. Simonetti, A. Moneta, P. Rovati, F. Aguzzi
Chemical composition of Italian cooked dishes
1986 M. Porrini, S. Ciappellano, P. Simonetti, G. Testolin
Controlled evaluation of fat intake in the Mediterranean diet: comparative activities of olive oil and corn oil on plasma lipids and platelets in high-risk patients
1986 C.R. Sirtori, E. Tremoli, E. Gatti, G. Montanari, M. Sirtori, S. Colli, G. Gianfranceschi, P. Maderna, C. Zucchi Dentone, G. Testolin, C. Galli
Nutritional status of non institutionalized elderly people in north Italy
1987 M. Porrini, G. Testolin, P. Simonetti, A. Moneta, P. Rovati, F. Aguzzi
Vitamin A, E and C nutriture of elderly people in North Italy
1987 M. Porrini, P. Simonetti, S. Ciappellano, G. Testolin
Effects of various dietary selenium intakes on the levels of blood glutathione-peroxidase and selenium in long-term fed rats
1987 G. Testolin, S. Ciappellano, E. Lanzola, M. Allegrini
Vitamin nutrition in patients with chronic renal failure and dietary manipulation
1988 M.G. Gentile, G.M. Manna, G. D'Amico, G. Testolin, M. Porrini, P. Simonetti
Vitamin A and retinol binding protein in chronic renal insufficiency
1988 M. G. Gentile, G. Fellin, G. M. Manna, G. D'Amico, G. Testolin, M. Porrini, P. Simonetti
Thiamin, riboflavin and pyridoxine status in chronic renal insufficiency
1989 M. Porrini, P. Simonetti, S. Ciappellano, G. Testolin, M. G. Gentile, G. Manna, G. Fellin, G. D'Amico
Influence of long-term feeding of different purified dietary fibers on the volatile fatty acid (VFA) profile, pH and fiber-degrading activity of the cecal contents in rats
1989 F. Brighenti, G. Testolin, E. Canzi, A. Ferrari, T.M.S. Wolever, S. Ciappellano, M. Porrini, P. Simonetti
Vitamin E in plasma of patients with chronic renal insufficiency
1989 M. Porrini, P. Simonetti, G. Testolin, M. G. Gentile, G. M. Manna, G. Fellin, G. D'Amico
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile