Sfoglia per Autore
Capillary zone elactrophoresis of hydroxynitrile lyase and b-glucosidase from sweet almond
1996 M. Chiari, S. Riva, D. Tura
Analysis of mandelonitrile lyase and 0-glucosidase from sweet almonds by combined electrophoretic techniques
1997 M. chiari, A. Gelain, S. Riva, D. Tura
Olio di Qualità : produzione e commercializzazione dell'olio extravergine di oliva lombardo
2002 D. Bassi, S. Pedò, D. Tura, O. Failla, L. Mariani, R. Pretolani, P. Zani, E. Bezzi, G. Prete, F. Marca
Caratterizzazione dell'olivicoltura del Garda : aspetti compositivi e qualitativi degli oli
2002 S. Pedo', D. Tura, O. Failla, D. Bassi
Sensory and chemical analyses of monovarietal olive oils from lake Garda (Northern Italy)
2002 D. Tura, O. Failla, D. Bassi, A. Serraiocco
Sample handling strategies for the determination of biophenols in food and plants - Review
2002 D. Tura, K. Robards
Characterization of local olive (Olea europaea l.) accessions by oil composition, morphological and molecular markers methods
2002 D. Bassi, D. Tura, F. Geuna, O. Failla, S. Pedò
Genotype-environment-year interaction on oil antioxidants in an olive district of Northern Italy
2002 O. Failla, D. Tura, D. Bassi
Stadio di maturazione e indici qualitativi e compositivi di oli monovarietali
2003 S. Pedò, D. Tura, O. Failla, D. Bassi
Evoluzione degli indici di qualità-freschezza in oli extra vergini di oliva provenienti dalla riviera gardesana
2003 C. Gigliotti, D. Tura, S. Pedò
Il germoplasma dell'olivo in Lombardia: descrizione varietale e caratteristiche degli oli
2003 D. Bassi, S. Pedò, L. Mariani, R. Minelli, O. Failla, F. Geuna, S. Pedò, D. Tura, C. Gigliotti
Elementi di tipicità di oli monovarietali provenienti dalla riviera gardesana
2003 C. Gigliotti, D. Tura, S. Pedò
Varietal and processing effects on the volatile profile of Australian olive oils
2004 D. Tura, P.D. Prenzler, D.R. Bedgood Jr., M. Antolovich, K. Robards
Studio dell'influenza genotipo-ambiente sulle caratteristiche qualitative dell'olio vergine di oliva (Olea europea L.)
2004 D. Tura
Andamento meteorologico e qualità dell'olio extra vergine di oliva
2005 D. Tura, O. Failla, S. Pedò, C. Gigliotto, A. Serraiocco, D. Bassi
Influence of cultivar and site of cultivation on levels of lipophilic and hydrophilic antioxidants in virgin olive oils (Olea Europea L.) and correlations with oxidative stability
2007 D. Tura, C. Gigliotti, S. Pedò, O. Failla, D. Bassi, A. Serraiocco
Applicazione della spettroscopia nel vicino infrarosso per la caratterizzazione di oli vergini di oliva
2008 N. Sinelli, V. Di Egidio, D. Tura, E. Casiraghi
Effects of Seasonal Weather Variability on Olive Oil Composition in Northern Italy
2008 D. Tura, O. Failla, S. Pedò, C. Gigliotti, D. Bassi, A. Serraiocco
Characterisation and classification of Italian virgin olive oils by near- and mid-infrared spectroscopy
2008 N. Sinelli, E. Casiraghi, D. Tura , G. Downey
Solid-phase microextraction in the analysis of the volatile fraction of extra-virgin olive oil from fourteen cultivars grown in the lake Garda region (Italy)
2008 M. Bononi, D. Tura, D. Bassi, F. Tateo
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile