Sfoglia per Autore
Nitrate and sucrose content in fresh-cut leaves of spinach plants grown in floating system
2007 G. Cocetta, E. Quattrini, M. Schiavi, L. Martinetti, A. Spinardi, A. Ferrante
Indici di riferimento idonei per la valutazione della shelf life
2010 I. Mignani, G. Cocetta
Variazione dei componenti della qualità e marcatori per la caratterizzazione degli ortaggi di IV gamma
2010 A. Ferrante, A. Spinardi, V. Baldassarre, N. Podetta, G. Cocetta, L. Martinetti, I. Mignani
Uso della fluorescenza della clorofilla a per valutare la qualità della lattuga da IV gamma conservata in atmosfera controllata
2010 V. Baldassarre, A. Spinardi, G. Cocetta, L. Martinetti, I. Mignani, A. Ferrante
Parametri chimici utili al monitoraggio della shelf life dei prodotti di IV gamma
2010 A. Spinardi, G. Cocetta
Quality changes during storage of spinach and lettuce baby leaf
2010 A. Spinardi, G. Cocetta, V. Baldassarre, A. Ferrante, I. Mignani
Isolation and gene expression analysis of postharvest senescence marker in baby spinach leaves
2010 V. Baldassarre, S. Antonacci, G. Cocetta, A. Spinardi, I. Mignani, A. Ferrante
Valorizzazione e ottimizzazione delle filiere viticola e frutticola valtellinesi attraverso sistemi innovativi in postraccolta e trasformazioni ad alta qualità (VALORVì)
2011 L. Bodria, R. Guidetti, R. Beghi, V. Giovenzana, I. Mignani, A. Spinardi, G. Cocetta, E. Casiraghi, G. Giovanelli, N. Sinelli, S. Buratti, S. Benedetti, L. Fongaro, A. Moles, A. Giugni
Ascorbic acid metabolism during bilberry (Vaccinium myrtillus L.) fruit development
2012 G. Cocetta, K. Karppinen, M. Suokas, A. Hohtola, H. Häggman, A. Spinardi, I. Mignani, L. Jaakola
CHARACTERIZATION OF BIOACTIVE COMPOUNDS AND QUALITY ATTRIBUTES IN VACCINIUM SPP. DURING DEVELOPMENT RIPENING AND STORAGE.
2012 G. Cocetta
The Antioxidants Changes in Ornamental Flowers during Development and Senescence
2013 M. Cavaiuolo, G. Cocetta, A. Ferrante
Senescence associated markers to evaluate the quality in postharvest of rocket fresh cut leaves
2013 M. Cavaiuolo, G. Cocetta, N. Spadafora, C. Muller, H.J. Rogers, A. Ferrante
Isolation of molecular markers for the evaluation of quality in pre-harvest and postharvest stages in rocket and melon
2014 M. Cavaiuolo, G. Cocetta, A. Spinardi, A. Ferrante
The effect of a complete fertilizer for leafy vegetables production in family and urban gardens
2014 R. Bulgari, N. Podetta, G. Cocetta, A. Piaggesi, A. Ferrante
Biostimolanti su orticole per aumentare rese e qualità
2014 R. Bulgari, G. Cocetta, A. Ferrante
Espandere il valore della mela di Valtellina I.G.P.
2014 L. Lamberti, I. Mignani, A. Spinardi, G. Cocetta, P. Draicchio, L. Folini, M. Franzina
Effect of cutting on ascorbic acid oxidation and recycling in fresh-cut baby spinach (Spinacia oleracea L.) leaves
2014 G. Cocetta, V. Baldassarre, A. Spinardi, A. Ferrante
Marcatori molecolari associati alla qualità di melone di IV gamma
2014 G. Cocetta, M. Cavaiuolo, R. Bulgari, A. Spinardi, A. Ferrante
Identificazione e applicazione di marcatori fisiologici, biochimici e molecolari della qualità di prodotti ortofrutticoli
2014 G. Cocetta
Quality or freshness? How to evaluate fruits and vegetables during postharvest
2014 G. Cocetta
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile