Sfoglia per Autore
Comparative microbial lethality and thermal damage during microwave and conventional heating in mussels (Mytilus edulis)
1991 M. Riva, M. Lucisano, A. Galli, A. Armatori
Calorimetric characterization of different yeast strains in doughs
1998 M. Riva, D. Fessas, L. Franzetti, A. Schiraldi
Assessment of the risk of physical contamination of bread packaged in perforated oriented polypropylene films : measurements, procedures and results
2003 L. Piergiovanni, S. Limbo, M. Riva, P. Fava,
Potenzialita’ applicative della spettroscopia NIR nello studio di modelli di coagulazione del latte
2004 N. Sinelli, M. Riva, R. Giangiacomo, T.M.P. Cattaneo
Tecniche combinate NIRS e Naso Elettronico per lo studio della shelf life di prodotti lattiero-caseari
2004 M. Riva, S. Benedetti, N. Sinelli
Spettroscopia FT-NIR nel monitoraggio on-line di prodotti da forno : lievitazione e raffermamento
2004 N. Sinelli, S. De Dionigi, M.A. Pagani, M. Riva, P. Belloni
Impiego di metodi ottici per lo studio di modelli di coagulazione presamica
2004 N. Sinelli, T.M.P. Cattaneo, S. Barzaghi, M. Riva, R. Giangiacomo
Kinetic approach to aroma and structure changes during strawberry osmodehydration
2005 M. Riva, P. Pani, S. Buratti, F. Gerli, A. Rizzolo, D. Torreggiani
Cooking kinetics of rice samples as measured by FT-NIR spectroscopy
2005 N. Sinelli, M. Riva, M.A. Pagani, M. Zardi, G. Downey
Analisi dell'immagine e naso elettronico
2005 M. Riva, S. Mannino, S. Benedetti
Shelf life of Crescenza cheese as measured by electronic nose
2005 S. Benedetti, N. Sinelli, S. Buratti, M. Riva
Application of FT-NIR and FT-IR spectroscopy to study the shelf-life of Crescenza cheese
2005 T.Cattaneo, C. Giardina, N. Sinelli, M. Riva, R. Giangiacomo
Structure-property relationships in osmo-air-dehydrated apricot cubes
2005 M. Riva, S. Campolongo, A.A. Leva, A. Maestrelli, D. Torreggiani
Livelli di contaminazione di piombo e cadmio nel latte lombardo
2005 G. Civardi, S. Gobbi, P.M. Toppino, M. Riva, G. Contarini
La presenza italiana nella pubblicistica scientifica del settore delle scienze e delle tecnologie alimentari
2005 M. Riva, C. Pompei
Contact angle measurement by image analysis to study oil degradation during frying
2006 C. Alamprese, M. Riva, S. Ratti, M. Rossi
A preliminary study of applying FT-NIR spectroscopy to predict semolina and pasta quality
2006 M.A. Pagani, N. Sinelli, M. Mariotti, M. Riva, M.G. D'Egidio
Studio della cottura della pasta mediante protocolli semplificati di Image Analysis
2006 M. Riva, M. Mariotti, R. Saccone
Evaluation of the Optimal Cooking Time of Rice by Using FT-NIR Spectroscopy and Electronic Nose
2006 N. Sinelli, S. Benedetti, G. Bottega, M. Riva, S. Buratti
Applicazione della spettroscopia NIR allo studio on-line della lievitazione di impasti
2007 N. Sinelli, M. Riva, M.A. Pagani
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile