Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 24
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Comparative microbial lethality and thermal damage during microwave and conventional heating in mussels (Mytilus edulis) 1991 M. RivaM. LucisanoA. Galli + Article (author) -
Calorimetric characterization of different yeast strains in doughs 1998 M. RivaD. FessasL. FranzettiA. Schiraldi Article (author) -
Assessment of the risk of physical contamination of bread packaged in perforated oriented polypropylene films : measurements, procedures and results 2003 L. PiergiovanniS. LimboM. Riva + Article (author) -
Potenzialita’ applicative della spettroscopia NIR nello studio di modelli di coagulazione del latte 2004 N. SinelliM. Riva + Book Part (author) -
Tecniche combinate NIRS e Naso Elettronico per lo studio della shelf life di prodotti lattiero-caseari 2004 M. RivaS. BenedettiN. Sinelli Article (author) -
Spettroscopia FT-NIR nel monitoraggio on-line di prodotti da forno : lievitazione e raffermamento 2004 N. SinelliM.A. PaganiM. Riva + Article (author) -
Impiego di metodi ottici per lo studio di modelli di coagulazione presamica 2004 N. SinelliM. Riva + Article (author) -
Kinetic approach to aroma and structure changes during strawberry osmodehydration 2005 M. RivaS. Buratti + Book Part (author) -
Cooking kinetics of rice samples as measured by FT-NIR spectroscopy 2005 N. SinelliM. RivaM.A. PaganiM. Zardi + Book Part (author) -
Analisi dell'immagine e naso elettronico 2005 M. RivaS. ManninoS. Benedetti. Article (author) -
Shelf life of Crescenza cheese as measured by electronic nose 2005 S. BenedettiN. SinelliS. BurattiM. Riva Article (author) -
Application of FT-NIR and FT-IR spectroscopy to study the shelf-life of Crescenza cheese 2005 N. SinelliM. Riva + Article (author) -
Structure-property relationships in osmo-air-dehydrated apricot cubes 2005 M. Riva + Article (author) -
Livelli di contaminazione di piombo e cadmio nel latte lombardo 2005 S. GobbiM. Riva + Article (author) -
La presenza italiana nella pubblicistica scientifica del settore delle scienze e delle tecnologie alimentari 2005 Marco RivaCarlo Pompei Article (author) -
Contact angle measurement by image analysis to study oil degradation during frying 2006 C. AlampreseM. RivaS. RattiM. Rossi Book Part (author) -
A preliminary study of applying FT-NIR spectroscopy to predict semolina and pasta quality 2006 M.A. PaganiN. SinelliM. MariottiM. Riva + Conference Object -
Studio della cottura della pasta mediante protocolli semplificati di Image Analysis 2006 M. RivaM. Mariotti + Article (author) -
Evaluation of the Optimal Cooking Time of Rice by Using FT-NIR Spectroscopy and Electronic Nose 2006 N. SinelliS. BenedettiG. BottegaM. RivaS. Buratti Article (author) -
Applicazione della spettroscopia NIR allo studio on-line della lievitazione di impasti 2007 N. SinelliM. RivaM.A. Pagani Article (author) -
Mostrati risultati da 1 a 20 di 24
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile