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Toxicological evaluation in rats and mice of the ingestion of a cheese made from milk with added formaldehyde
1983 C.L. Galli, C. Ragusa, P. Resmini, M. Marinovich
Einflusse einer Hitzebehandlung der Weizenstarke wahrend des Trocknungsprozesses
1985 G. Dalbon, M.A. Pagani, P. Resmini, M. Lucisano
Gli amminoacidi liberi nella tipizzazione del formaggio Parmigiano-Reggiano ed in particolare del prodotto grattugiato
1985 P. Resmini, L. Pellegrino, C. Pazzaglia, J.A. Hogenboom
Indagine sulla composizione in amminoacidi liberi del formaggio Provolone quale possibile elemento caratterizzante
1988 P. Resmini, L. Pellegrino, J.A.L.A. Hogenboom, M. Bertuccioli
Detection of buttermilk solids in skimmilk powder by HPLC quantification of aminophospholipids
1988 P. Resmini, L. Pellegrino, J.A. Hogenboom, V. Sadini, M. Rampilli
Identification of spinacine as the principal reaction product of γ-casein with formaldehyde in cheese
1988 P. Restani, P. Campagner, A. Fiecchi, P. Resmini, C.L. Galli
Thermal denaturation of whey protein in pasteurized milk. Fast evaluation by HPLC
1989 P. Resmini, L. Pellegrino, J.A. Hogenboom, R. Andreini
A sensitive method to determine spinacine (6-carboxy-1,2,3,4-tetrahydroimidazopyridine) in ripened cheese by HPLC
1989 P. Resmini, L. Pellegrino, S. Saracchi, J. Chiodi
Accurate quantification of furosine in milk and dairy products by direct HPLC method
1990 P. Resmini, L. Pellegrino, G. Battelli
Caseificazione a formaggio Grana con chimosina da Kluyveromyces lactis (Maxiren)
1990 C. Corradini, V. Bottazzi, P. Resmini, J.A. Hogenboom, C. Pazzaglia, R. Lodi, S. Carini, M. Rampilli
Studio preliminare sulle caratteristiche di impiego di una biochimosina nella produzione di formaggi molli
1990 M. Rampilli, S. Carini, P. Resmini, S. Saracchi, J.A. Hogenboom, P. Lodi, R. Todesco, C. Corradini
Determinazione del latte di vacca nei formaggi di specie minori mediante HPLC delle sieroproteine
1991 L. Pellegrino, I. De Noni, A. Tirelli, P. Resmini
Formation of 2-acetyl-3-D-glucopyranosylfuran (glucosylisomaltol) from nonenzymatic browning in pasta drying
1993 P. Resmini, L. Pellegrino, M.A. Pagani, I. De Noni
Caratteristiche chimico-analitiche di composti del latte correlabili con le diverse caratteristiche disgenesiche
1993 P. Resmini, I. De Noni, G. Sala
Quality assurance in high performance liquid chromatography
1993 L. Pellegrino, I. De Noni, P. Resmini
Quality assurance in high performance liquid chromatography
1993 L. Pellegrino, I. De Noni, P. Resmini
Gli amminoacidi liberi nella caratterizzazione analitica del formaggio Grana Padano
1993 P. Resmini, J.A. Hogenboom, C. Pazzaglia, L. Pellegrino
OCCURRENCE OF PROTEIN-BOUND LYSYLPYRROLALDEHYDE IN DRIED PASTA
1994 P. Resmini, L. Pellegrino
Nuovi indici di qualità per la valorizzazione del latte alimentare e dei formaggi freschi
1994 P. Resmini, L. Pellegrino, I. De Noni
The relationship between lactulose and furosine indices as a quality parameter of sterilized milk
1994 L. Pellegrino, I. De Noni, P. Resmini
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