Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 26
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Parameters for the evaluation of the thermal damage and nutraceutical potential of lupin-based ingredients and food products 2007 A. ArnoldiD. RestaBRAMBILLA, FRANCESCAG. BoschinA. D’AgostinaE. SirtoriO'KANE, FRANCESCA Article (author) -
Integrated proteomic approach to highlight the differences in protein composition between L. albus and L. angustifolius 2007 F. O’KaneE. SirtoriF. BrambillaA. Arnoldi Conference Object -
Application of shotgun proteomics with a HPLC-Chip system to the differential analysis of the major storage proteins in legumes 2007 F. BrambillaD. RestaG. BoschinF. O’KaneE. SirtoriA. Arnoldi + Conference Object -
Applicazione della proteomica shot-gun all’analisi di alimenti funzionali di proteine vegetali. 2007 A. ArnoldiG. BoschinD. RestaF. O’KaneE. SirtoriF. Brambilla Conference Object -
Effect of processing parameters on L. angustifolius protein isolate: biochemical and biological approaches 2008 E. SirtoriD. RestaF. BrambillaA. Arnoldi + Book Part (author) -
L. angustifolius vs L. albus : a combined chromatographic and electrophoretic analysis to highlight the differences in protein profile 2008 E. SirtoriF. O’KaneF. BrambillaA. Arnoldi Book Part (author) -
L. angustifolius vs L. albus : a combined chromatographic and electrophoretic analysis to highlight the differences in protein profile 2008 F. O’KaneE. SirtoriF. BrambillaA. Arnoldi Conference Object -
Functional foods for dyslipidaemia and cardiovascular risk prevention 2009 C.R. SirtoriC. GalliE. SirtoriA. Arnoldi + Article (author) -
Peanut allergic patients cross-react with lupin proteins : 34 clinic cases 2009 E. SirtoriD. RestaA. Arnoldi + Conference Object -
Different experimental approaches to highlight the relationship between industrial processing and protein/peptide integrity in bioactive pea proteins 2009 E. SirtoriD. RestaA. Arnoldi + Conference Object -
Different experimental approaches to highlight the relationship between processing parameters and protein/peptide integrity in lupin proteins 2009 A. ArnoldiD. RestaF. BrambillaE. Sirtori Conference Object -
Allergenic rections to lupin proteins : study of the cross reactivity 2009 A. ArnoldiE. Sirtori + Conference Object -
The effects of various processing conditions on a protein isolate from Lupinus angustifolius 2010 E. SirtoriD. RestaF. BrambillaA. Arnoldi + Article (author) -
Messa a punto di un metodo HPLC per la valutazione dell’attività ACE-inibitoria di proteine vegetali 2010 G. BoschinE. SirtoriD. RestaA. Arnoldi + Conference Object -
Approcci proteomici integrati per lo studio e la caratterizzazione delle proteine di lupino : una nuova risorsa per alimenti funzionali innovativi 2010 E. SirtoriD. RestaF. BrambillaA. Arnoldi Conference Object -
Analisi chemotipica e genotipica combinata per la rintracciabilità di diverse specie e cultivar di lupino : applicazione di reti neurali artificiali 2010 D. RestaE. SirtoriA. Arnoldi + Conference Object -
Valutazione dell’attività ACE-inibitoria di proteine vegetali : messa a punto di un metodo in cromatografia liquida 2010 G. BoschinE. SirtoriD. RestaA. Arnoldi + Conference Object -
Cross-reactivity between peanut and lupin proteins 2011 SIRTORI, ELENAD. RestaA. Arnoldi + Article (author) -
Lupino come fonte di proteine e peptidi per la prevenzione cardiovascolare 2011 A. ArnoldiG. BoschinD. RestaE. Sirtori + Book Part (author) -
Applicazione di un metodo HPLC-DAD per la determinazione dell’attività ACE-inibitoria di idrolizzati proteici di legumi 2011 G. BoschinD. RestaE. SirtoriA. Arnoldi + Book Part (author) -
Mostrati risultati da 1 a 20 di 26
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile