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Gli amminoacidi liberi nella tipizzazione del formaggio Parmigiano-Reggiano ed in particolare del prodotto grattugiato 1985 P. ResminiL. PellegrinoPAZZAGLIA, CARLOJ.A. Hogenboom Article (author) -
Detection of buttermilk solids in skimmilk powder by HPLC quantification of aminophospholipids 1988 P. ResminiL. PellegrinoJ.A. Hogenboom + Article (author) -
Indagine sulla composizione in amminoacidi liberi del formaggio Provolone quale possibile elemento caratterizzante 1988 P. ResminiL. PellegrinoJ.A.L.A. Hogenboom + Article (author) -
Thermal denaturation of whey protein in pasteurized milk. Fast evaluation by HPLC 1989 P. ResminiL. PellegrinoJ.A. Hogenboom + Article (author) -
A sensitive method to determine spinacine (6-carboxy-1,2,3,4-tetrahydroimidazopyridine) in ripened cheese by HPLC 1989 P. ResminiL. Pellegrino + Article (author) -
Accurate quantification of furosine in milk and dairy products by direct HPLC method 1990 P. ResminiL. Pellegrino + Article (author) -
Determinazione del latte di vacca nei formaggi di specie minori mediante HPLC delle sieroproteine 1991 L. PellegrinoI. De NoniA. TirelliP. Resmini Article (author) -
Formation of 2-acetyl-3-D-glucopyranosylfuran (glucosylisomaltol) from nonenzymatic browning in pasta drying 1993 P. ResminiL. PellegrinoM.A. PaganiI. De Noni Article (author) -
Quality assurance in high performance liquid chromatography 1993 L. PellegrinoI. De NoniP. Resmini Book Part (author) -
Quality assurance in high performance liquid chromatography 1993 L. PellegrinoI. De NoniP. Resmini Book Part (author) -
Caratteristiche chimico-analitiche di latti a lenta coagulazione presamica 1993 I. De NoniL. Pellegrino + Article (author) -
Riconoscimento del latte in polvere nel formaggio mozzarella mediante valutazione dell'intensità della reazione di Maillard 1993 L. PellegrinoI. De Noni + Book Part (author) -
Gli amminoacidi liberi nella caratterizzazione analitica del formaggio Grana Padano 1993 P. ResminiJ.A. HogenboomC. PazzagliaL. Pellegrino Article (author) -
Detection on non-dairy fat in cheese by gas chromatography of triglycerides 1994 L. Pellegrino + Article (author) -
OCCURRENCE OF PROTEIN-BOUND LYSYLPYRROLALDEHYDE IN DRIED PASTA 1994 P. RESMINIL. PELLEGRINO Article (author) -
INFLUENCE OF FAT-CONTENT ON SOME HEAT-INDUCED CHANGES IN MILK AND CREAM 1994 L. PELLEGRINO Article (author) -
DETECTION OF COMMON-WHEAT (TRITICUM-AESTIVUM) FLOUR IN DURUM-WHEAT (TRITICUM-DURUM) SEMOLINA BY REVERSE-PHASE HIGH-PERFORMANCE LIQUID-CHROMATOGRAPHY (RP-HPLC) OF SPECIFIC ALBUMINS 1994 I. DE NONIDE BERNARDI, GIORDANOL. PELLEGRINO Article (author) -
Nuovi indici di qualità per la valorizzazione del latte alimentare e dei formaggi freschi 1994 P. ResminiL. PellegrinoI. De Noni Book Part (author) -
The relationship between lactulose and furosine indices as a quality parameter of sterilized milk 1994 L. PellegrinoI. De NoniP. Resmini Conference Object -
Determination of furosine in dairy products by capillary zone electrophoresis: A comparison with the HPLC method 1995 A. TirelliL. Pellegrino Article (author) -
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