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Gli amminoacidi liberi nella tipizzazione del formaggio Parmigiano-Reggiano ed in particolare del prodotto grattugiato
1985 P. Resmini, L. Pellegrino, C. Pazzaglia, J.A. Hogenboom
Detection of buttermilk solids in skimmilk powder by HPLC quantification of aminophospholipids
1988 P. Resmini, L. Pellegrino, J.A. Hogenboom, V. Sadini, M. Rampilli
Indagine sulla composizione in amminoacidi liberi del formaggio Provolone quale possibile elemento caratterizzante
1988 P. Resmini, L. Pellegrino, J.A.L.A. Hogenboom, M. Bertuccioli
Thermal denaturation of whey protein in pasteurized milk. Fast evaluation by HPLC
1989 P. Resmini, L. Pellegrino, J.A. Hogenboom, R. Andreini
A sensitive method to determine spinacine (6-carboxy-1,2,3,4-tetrahydroimidazopyridine) in ripened cheese by HPLC
1989 P. Resmini, L. Pellegrino, S. Saracchi, J. Chiodi
Accurate quantification of furosine in milk and dairy products by direct HPLC method
1990 P. Resmini, L. Pellegrino, G. Battelli
Determinazione del latte di vacca nei formaggi di specie minori mediante HPLC delle sieroproteine
1991 L. Pellegrino, I. De Noni, A. Tirelli, P. Resmini
Formation of 2-acetyl-3-D-glucopyranosylfuran (glucosylisomaltol) from nonenzymatic browning in pasta drying
1993 P. Resmini, L. Pellegrino, M.A. Pagani, I. De Noni
Quality assurance in high performance liquid chromatography
1993 L. Pellegrino, I. De Noni, P. Resmini
Quality assurance in high performance liquid chromatography
1993 L. Pellegrino, I. De Noni, P. Resmini
Caratteristiche chimico-analitiche di latti a lenta coagulazione presamica
1993 G. Sala, I. De Noni, L. Pellegrino
Riconoscimento del latte in polvere nel formaggio mozzarella mediante valutazione dell'intensità della reazione di Maillard
1993 L. Pellegrino, M. Oreglio, I. De Noni
Gli amminoacidi liberi nella caratterizzazione analitica del formaggio Grana Padano
1993 P. Resmini, J.A. Hogenboom, C. Pazzaglia, L. Pellegrino
Detection on non-dairy fat in cheese by gas chromatography of triglycerides
1994 G. Battelli, L. Pellegrino
OCCURRENCE OF PROTEIN-BOUND LYSYLPYRROLALDEHYDE IN DRIED PASTA
1994 P. Resmini, L. Pellegrino
INFLUENCE OF FAT-CONTENT ON SOME HEAT-INDUCED CHANGES IN MILK AND CREAM
1994 L. Pellegrino
DETECTION OF COMMON-WHEAT (TRITICUM-AESTIVUM) FLOUR IN DURUM-WHEAT (TRITICUM-DURUM) SEMOLINA BY REVERSE-PHASE HIGH-PERFORMANCE LIQUID-CHROMATOGRAPHY (RP-HPLC) OF SPECIFIC ALBUMINS
1994 I. DE NONI, G. DE BERNARDI, L. PELLEGRINO
Nuovi indici di qualità per la valorizzazione del latte alimentare e dei formaggi freschi
1994 P. Resmini, L. Pellegrino, I. De Noni
The relationship between lactulose and furosine indices as a quality parameter of sterilized milk
1994 L. Pellegrino, I. De Noni, P. Resmini
Determination of furosine in dairy products by capillary zone electrophoresis: A comparison with the HPLC method
1995 A. Tirelli, L. Pellegrino
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