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Preliminary studies of sourdough fermentation using non destructive techniques
2006 M.A. Pagani, N. Sinelli, M. Lucisano, M. Mariotti, G. Bottega
Evaluation of some chemical and physical properties and cooking behaviour of parboiled rice with different approaches
2006 G. Bottega
La granella di frumento immaturo come ingrediente per alimenti funzionali
2006 M.G. D’Egidio, M.C. Casiraghi, M. Zardi, G. Bottega, C. Cecchini, M.A. Pagani
Caratteristiche chimiche e fisiche e comportamento in cottura del riso parboiled
2006 G. Bottega
Evaluation of the Optimal Cooking Time of Rice by Using FT-NIR Spectroscopy and Electronic Nose
2006 N. Sinelli, S. Benedetti, G. Bottega, M. Riva, S. Buratti
Modifiche delle proprietà delle macromolecole di grano saraceno a seguito di diversi trattamenti tecnologici
2007 S. Iametti, M.A. Pagani, E. Ragg, G. Bottega, M. Mariotti
Caratterizzazione di impasti e pani gluten-free arricchiti con proteine vegetali.
2007 M. Mariotti, G. Bottega, R. Caramanico, M. Lucisano, M.A. Pagani
Application of FT-NIR Spectroscopy to Evaluate the Optimal Cooking Time of Rice.
2007 N. Sinelli, G. Bottega, M. Mariotti, M. Lucisano, M.A. Pagani
Characterization of gluten-free dough enriched by vegetable proteins
2007 G. Bottega, M. Mariotti, R. Caramanico, M. Lucisano, M.A. Pagani
The debranning of common wheat : an innovative tool to improve flour characteristics
2007 M.A. Pagani, G. Bottega, R. Caramanico, M. Lucisano, M. Mariotti, L. Franzetti
Quality evaluation of traditional and aromatic Italian rice varieties
2007 M. Lucisano, M.A. Pagani, E. Lupotto, M. Mariotti, G. Bottega
Caratterizzazione di impasti e pani senza glutine arricchiti con proteine vegetali
2008 M. Mariotti, G. Bottega, R. Caramanico, M. Lucisano, M.A. Pagani
La decorticazione del frumento tenero quale fase innovativa del processo molitorio : Effetti sulla qualità tecnologica e funzionale della farina e sulle caratteristiche dei sottoprodotti
2008 G. Bottega
Sofficità del panettone : i risultati di una ricerca applicata
2008 G. Silvestri, C. Garofalo, L. Aquilanti, E. Zannini, G. Bottega, L. Fongaro, F. Clementi
Incorporation of high fibre ingredients into gluten-free bread
2008 G. Bottega, M.A. Pagani, E.K. Arendt
Incorporation of high fibre ingredients into gluten-free bread
2008 G. Bottega
The debranning of common wheat (Triticum aestivum L.) with innovative abrasive rolls
2009 G. Bottega, R. Caramanico, M. Lucisano, M. Mariotti, L. Franzetti, M.A. Pagani
Debranning process to improve quality and safety of wheat and wheat products
2009 G. Bottega, C. Cecchini, M.G. D’Egidio, A. Marti, M.A. Pagani
Cooking and textural properties of some traditional and aromatic rice cultivars
2009 M. Lucisano, M. Mariotti, M.A. Pagani, G. Bottega, L. Fongaro
Caratterizzazione dei prodotti ottenuti dalla decorticazione su scala industriale del frumento tenero
2009 G. Bottega, M. Mariotti, R. Caramanico, A. Marti, M.A. Pagani
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