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Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Preliminary studies of sourdough fermentation using non destructive techniques 2006 M.A. PaganiN. SinelliM. LucisanoM. MariottiG. Bottega Conference Object -
Evaluation of some chemical and physical properties and cooking behaviour of parboiled rice with different approaches 2006 G. Bottega Article (author) -
La granella di frumento immaturo come ingrediente per alimenti funzionali 2006 M. C. CasiraghiG. BottegaM.A. Pagani + Article (author) -
Caratteristiche chimiche e fisiche e comportamento in cottura del riso parboiled 2006 G. Bottega Article (author) -
Evaluation of the Optimal Cooking Time of Rice by Using FT-NIR Spectroscopy and Electronic Nose 2006 N. SinelliS. BenedettiG. BottegaM. RivaS. Buratti Article (author) -
Modifiche delle proprietà delle macromolecole di grano saraceno a seguito di diversi trattamenti tecnologici 2007 S. IamettiM.A. PaganiE. RaggG. BottegaM. Mariotti Conference Object -
Caratterizzazione di impasti e pani gluten-free arricchiti con proteine vegetali. 2007 M. MariottiG. BottegaM. LucisanoM.A. Pagani. + Conference Object -
Application of FT-NIR Spectroscopy to Evaluate the Optimal Cooking Time of Rice. 2007 N. SinelliG. BottegaM. MariottiM. LucisanoM.A. Pagani Conference Object -
Characterization of gluten-free dough enriched by vegetable proteins 2007 G. BottegaM. MariottiM. LucisanoM.A. Pagani + Conference Object -
The debranning of common wheat : an innovative tool to improve flour characteristics 2007 M.A. PaganiG. BottegaM. LucisanoM. MariottiL. Franzetti. + Conference Object -
Quality evaluation of traditional and aromatic Italian rice varieties 2007 M. LucisanoM.A. PaganiM. MariottiG. Bottega + Book Part (author) -
Caratterizzazione di impasti e pani senza glutine arricchiti con proteine vegetali 2008 M. MariottiG. BottegaM. LucisanoM.A. Pagani + Article (author) -
La decorticazione del frumento tenero quale fase innovativa del processo molitorio : Effetti sulla qualità tecnologica e funzionale della farina e sulle caratteristiche dei sottoprodotti 2008 G. Bottega Doctoral Thesis -
Sofficità del panettone : i risultati di una ricerca applicata 2008 G. BottegaL. Fongaro + Article (author) -
Incorporation of high fibre ingredients into gluten-free bread 2008 G. BottegaM.A. Pagani + Conference Object -
Incorporation of high fibre ingredients into gluten-free bread 2008 G. Bottega Conference Object -
The debranning of common wheat (Triticum aestivum L.) with innovative abrasive rolls 2009 G. BottegaM. LucisanoM. MariottiL. FranzettiM.A. Pagani. + Article (author) -
Debranning process to improve quality and safety of wheat and wheat products 2009 G. BottegaA. MartiM.A. Pagani + Article (author) -
Cooking and textural properties of some traditional and aromatic rice cultivars 2009 M. LucisanoM. MariottiM.A. PaganiG. BottegaL. Fongaro Article (author) -
Caratterizzazione dei prodotti ottenuti dalla decorticazione su scala industriale del frumento tenero 2009 G. BottegaM. MariottiR. CaramanicoA. MartiM.A. Pagani Conference Object -
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