Sfoglia per Autore
Formation of protein bound lysine-derived galactosyl and glucosyl pyrroles in heated model systems
2000 L. Pellegrino, I. De Noni, S. Cattaneo
Occurrence of galactosyl isomaltol and galactosyl β-pyranone in commercial drinking milk
2001 L. Pellegrino, S. Cattaneo
Occurrence of galactosyl isomaltol and galactosyl beta-pyranone in commercial drinking milk
2001 L. Pellegrino, S. Cattaneo
Occurrence of glucosyl-beta-pyranone and other AGEs from 1-deoxyosone pathway in cereal based foods
2002 L. Pellegrino, P. Resmini, I. De Noni, S. Cattaneo
Valutazione del Grana Padano attraverso la determinazione per elettroforesi capillare di frazioni caseiniche e di loro peptidi di degradazione
2002 L. Pellegrino, A. Tirelli, S. Cattaneo, I. De Noni
Riconoscimento di crema e di latte magro trattati termicamente in condizioni diverse e rimiscelati
2002 S. Cattaneo, L. Pellegrino, P. Resmini
Furosine and other heat treatment indicators for detecting fraud in milk and milk products
2003 P. RESMINI, L. PELLEGRINO, S. CATTANEO
Determinazione della lisinoalanina mediante HPLC e rilevamento fluorimetrico
2005 L.M. Pellegrino, P. Resmini, S. Cattaneo
Valutazione della fosfatasi alcalina nel formaggio Grana Padano grattugiato
2006 S. Cattaneo, L. Pellegrino, P. Resmini
HPLC of proteose peptones for evaluating ageing of packaged pasteurized milk
2007 I. De Noni, L. Pellegrino, S. Cattaneo, P. Resmini
Grated Grana Padano cheese : new hints on how to control quality and recognize imitations
2008 S. Cattaneo, J.A.L.A. Hogenboom, F. Masotti, V. Rosi, L.M. Pellegrino, P. Resmini
Evaluation of some heat-treatment indices in UHT milk marketed in Italy
2008 S. Cattaneo, F. Masotti, V. Rosi
Effects of overprocessing on heat damage of UHT milk
2008 S. Cattaneo, F. Masotti, L.M. Pellegrino
Il danno termico nel latte UHT oggi in commercio
2009 L. Pellegrino, S. Cattaneo, F. Masotti, V. Rosi
Identificazione di un componente proteico del latte vaccino sensibile ai trattamenti di termizzazione
2009 V. Rosi, S. Cattaneo
Liquid Infant Formulas : technological tools for limiting heat damage
2009 S. Cattaneo, F. Masotti, L.M. Pellegrino
Occurence of beta-casomorphins 5 and 7 in commercial dairy products and in their digests following in vitro simulated gastro-intestinal digestion
2010 I. De Noni, S. Cattaneo
Detection of milk powder and caseinates in Halloumi cheese
2010 L. Pellegrino, S. Cattaneo, F. Masotti, G. Psathas
Il latte, i suoi componenti e la trasformazione casearia
2011 F. Masotti, S. Cattaneo, V. Rosi, I. De Noni
Effects of processing on protein quality of milk and milk products
2011 L. Pellegrino, S. Cattaneo, I. De Noni
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile