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Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Formation of protein bound lysine-derived galactosyl and glucosyl pyrroles in heated model systems 2000 L. PellegrinoI. De NoniS. Cattaneo Article (author) -
Occurrence of galactosyl isomaltol and galactosyl β-pyranone in commercial drinking milk 2001 Pellegrino L.Cattaneo S. Article (author) -
Occurrence of galactosyl isomaltol and galactosyl beta-pyranone in commercial drinking milk 2001 L. PellegrinoS. Cattaneo Article (author) -
Occurrence of glucosyl-beta-pyranone and other AGEs from 1-deoxyosone pathway in cereal based foods 2002 L. PellegrinoP. ResminiI. De NoniS. Cattaneo Book Part (author) -
Valutazione del Grana Padano attraverso la determinazione per elettroforesi capillare di frazioni caseiniche e di loro peptidi di degradazione 2002 L. PellegrinoA. TirelliS. CattaneoI. De Noni Book Part (author) -
Riconoscimento di crema e di latte magro trattati termicamente in condizioni diverse e rimiscelati 2002 S. CattaneoL. PellegrinoP. Resmini Article (author) -
Furosine and other heat treatment indicators for detecting fraud in milk and milk products 2003 P. RESMINIL. PELLEGRINOS. CATTANEO Article (author) -
Determinazione della lisinoalanina mediante HPLC e rilevamento fluorimetrico 2005 L.M. PellegrinoP. ResminiS. Cattaneo Conference Object -
Valutazione della fosfatasi alcalina nel formaggio Grana Padano grattugiato 2006 S.CATTANEOL.PELLEGRINOP.RESMINI Book Part (author) -
HPLC of proteose peptones for evaluating ageing of packaged pasteurized milk 2007 I. De NoniL. PellegrinoS. CattaneoRESMINI, PIERPAOLO Article (author) -
Grated Grana Padano cheese : new hints on how to control quality and recognize imitations 2008 S. CattaneoJ.A.L.A. HogenboomF. MasottiV. RosiL.M. PellegrinoP. Resmini Article (author) -
Evaluation of some heat-treatment indices in UHT milk marketed in Italy 2008 S. CattaneoF. MasottiV. Rosi Article (author) -
Effects of overprocessing on heat damage of UHT milk 2008 S. CattaneoF. MasottiL.M. Pellegrino Article (author) -
Il danno termico nel latte UHT oggi in commercio 2009 L. PellegrinoS. CattaneoF. MasottiV. Rosi Article (author) -
Identificazione di un componente proteico del latte vaccino sensibile ai trattamenti di termizzazione 2009 V. RosiS. Cattaneo Article (author) -
Liquid Infant Formulas : technological tools for limiting heat damage 2009 S. CattaneoF. MasottiL.M. Pellegrino Article (author) -
Occurence of beta-casomorphins 5 and 7 in commercial dairy products and in their digests following in vitro simulated gastro-intestinal digestion 2010 I. De NoniS. Cattaneo Article (author) -
Detection of milk powder and caseinates in Halloumi cheese 2010 L. PellegrinoS. CattaneoF.Masotti + Article (author) -
Nutrition and Health: Effects of Processing on Protein Quality of Milk and Milk Products 2011 Pellegrino L.Cattaneo S.De Noni I. Book Part (author) -
Il latte, i suoi componenti e la trasformazione casearia 2011 F. MasottiS. CattaneoV. RosiI. De Noni Book Part (author) -
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