Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 19 di 19
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Valorizzazione delle produzioni vitifrutticole valtellinesi mediante metodi innovativi 2007 L. BodriaR. GuidettiR. BeghiI. MignaniA. SpinardiE. CasiraghiV. Di Egidio + Book (author) -
Studio della shelf life di ananas di IV gamma mediante spettroscopia FT-NIR e FT-IR 2008 V. Di EgidioN. SinelliE. Casiraghi Conference Object -
Applicazione della spettroscopia nel vicino infrarosso per la caratterizzazione di oli vergini di oliva 2008 N. SinelliV. Di EgidioD. TuraE. Casiraghi Book Part (author) -
Evaluation of quality and nutraceutical content in blueberries (Vaccinium corymbosum L.) by near and mid-infrared spectroscopy 2008 N. SinelliA. SpinardiDI EGIDIO, VALENTINAI. MignaniE. Casiraghi Article (author) -
Applicazione della spettroscopia nel vicino e medio infrarosso nel controllo della trasformazione malolattica : studi preliminari 2008 V. Di EgidioN. SinelliI. VigentiniR. FoschinoE. Casiraghi Conference Object -
Use of FT-NIR and FT-IR spectroscopy to monitor the shelf life of minced beef meat 2008 N. SinelliS. LimboV. Di EgidioE. CasiraghiM. Riva Book Part (author) -
Application of near and mid infrared spectroscopy to food quality and process kinetics monitoring 2008 V. Di Egidio Conference Object -
Evaluation of shelf life of minimally processed pineapple by using conventional and alternative methods 2009 V. Di EgidioN. SinelliS. LimboE. Casiraghi + Book Part (author) -
Monitoring bread staling by NIR hyperspectral imaging 2009 N. SinelliV. Di EgidioE. Casiraghi + Conference Object -
Evaluation of shelf life of fresh-cut pineapple by using FT-NIR and FT-IR 2009 V. Di EgidioN. SinelliS. LimboL. FranzettiE. Casiraghi + Article (author) -
Evaluation of Quality and Nutraceutical Content in Blueberries (Vaccinium corymbosum) by Near and Mid Infrared Spectroscopy 2009 N. SinelliA. SpinardiV. Di EgidioI. MignaniE. Casiraghi Article (author) -
Selection of extra virgin olive oils for an international award : sensory analysis and spectroscopic control 2009 N. SinelliE. CasiraghiV. Di Egidio + Book Part (author) -
Monitoring of alcoholic fermentation using Mir and Nir spectroscopy 2010 V. Di EgidioN. SinelliG. GiovanelliA. MolesE. Casiraghi Book Part (author) -
Monitoring bread staling by NIR hyperspectral imaging 2010 N. SinelliV. Di EgidioE. Casiraghi + Book Part (author) -
Chemometric strategies for feature selection and data compression applied to NIR and MIR spectra of extra virgin olive oils for cultivar identification 2010 N. SinelliV. Di Egidio + Article (author) -
Evaluation of freshness decay of minced beef stored in high-oxygen modified atmosphere packaging at different temperatures using NIR and MIR Spectroscopy 2010 N. SinelliS. LimboV. Di EgidioE. Casiraghi + Article (author) -
Application of near (NIR) infrared and mid (MIR) infrared spectroscopy as a rapid tool to classify extra virgin olive oil on the basis of fruity attribute intensity 2010 N. SinelliV. Di EgidioE. Casiraghi + Article (author) -
NIR and MIR Spectroscopy as rapid method to monitor red wine fermentation 2010 V. Di EgidioN. SinelliG. GiovanelliA. MolesE. Casiraghi Article (author) -
Near and Mid Infrared Spectroscopy to detect malolactic biotransformation of Oenococcus oeni in wine-model 2014 I. VigentiniS. GrassiN. SinelliV. Di EgidioC. PicozziR. FoschinoE. Casiraghi Article (author) -
Mostrati risultati da 1 a 19 di 19
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile