Sfoglia per Autore
Basi fisiologiche della resistenza alla clorosi ferrica nella vite
1993 G. Zocchi, G. Rabotti, L. Brancadoro, F. Mastromauro, M.C. Piagnani
Potassium content of grapevine during the vegetative period : the role of the rootstock
1994 L. Brancadoro, L.V.A. Reina, A. Scienza
An in vitro approach to select for fe-deficiency tolerance in vitis spp
1994 M.C. Piagnani, G. Zocchi, L. Brancadoro
Mechanisms of Fe-efficiency in roots of Vitis spp. in response to iron stress deficiency
1995 L. Brancadoro, G. Rabotti, A. Scienza, G. Zocchi
Adaptive responses to high concentration of HCO3- in Cabernet sauvignon
1996 L. Brancadoro, M. Vanoli, G. Zocchi
Effects of nutrient spray applications on malic and tartaric acid levels in grapevine berry
1996 O. Failla, A. Scienza, L. Brancadoro
Use of biochemical parameters to select grapevine genotypes resistant to iron-chlorosis
2000 M. Dell’Orto, L. Brancadoro, A. Scienza, G. Zocchi
Adaptation des porte-greffes et des cépages aux conditions pédo-climatiques de l'italie
2001 A. Scienza, O. Failla, L. Brancadoro
Adaptation des porte-greffes et des cépages aux conditiones pédo-climatiques de l’Italie
2001 A. Scienza, O. Failla, L. Brancadoro
Adaptive response of Vitis spp. and Prunus spp. to Fe-deficiency induced by HCO3-
2001 L. Brancadoro, G. Tamai, G. Zocchi, O. Failla
Realisation of New Variability by Means of Inbreeding in Some Indigenous Red Grapevine Cultivar of Verona (North East Italy)
2003 G. Tamai, L. Brancadoro, O. Failla, A. Spinardi, A. Scienza
Spatial distribution of solar radiation and its effects on vine phenology and grape ripening in an alpine environment
2004 O. Failla, L. Mariani, L. Brancadoro, R. Minelli, A. Scienza, G. Murada, S. Mancini
Maturazione, maturità e qualità dell’uva
2005 O. Failla, L. Brancadoro, A. Scienza
Use of satellite in precision viticulture : the Franciacorta experience
2006 L. Brancadoro, O. Failla, P. Dosso, F. Serina
Zonazione e qualità dei vini nella provincia di Arezzo
2006 L. Toninato, S. Boncompagni, L. Brancadoro, O. Failla, A. Scienza
Zoning of the Veneto region areas with Denomination of origin
2006 A. De Zanche, L. Toninato, D. Tomasi, O. Failla, L. Brancadoro, A. Scienza
Grape ripening timing as a base for viticultural zoning : an agro-ecological approach
2006 O. Failla, L. Brancadoro, L. Toninato, A. Scienza
Risultati di indagini di zonazione a diversa scala effettuate sul territorio toscano
2006 L. Brancadoro, O. Failla, L. Toninato, A. Scienza
Le sostanze aromatiche nella bacca
2006 O. Failla, L. Brancadoro, M. Rossoni, A. Scienza
L’importanza di definire il significato di vitigno
2007 O. Failla, L. Brancadoro, A. Scienza
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile