Sfoglia per Autore
Studio di un circuito in convezione naturale al variare delle perdite di carico
2000 G. Elias, L. Fantini, E. Ferrari
Theoretical study and experimental verification of thermal field in a passive conditioning system for electronic components
2000 G. Elias, L. Fantini, E. Ferrari, R. Sala
Approccio integrato di filiera nella produzione di latte microfiltrato pastorizzato
2005 E. Ferrari, S. Martello, M. Archetti, P. Machiavelli, A. Mattei
Misurazione dell'umidità dei cereali con un dispositivo acustico sperimentale
2009 E. Ferrari, D. Pessina
La Toma della Valsesia
2010 L. Dioguardi, E. Ferrari, L. Franzetti
Measurement of cereal moisture content with an experimental acoustic device
2012 E. Ferrari, D. Pessina
Modelling of Heat and Moisture Transfer Phenomena During Dry Biscuit Baking by Using Finite Element Method
2012 E. Ferrari, S.V. Marai, R. Guidetti, L. Piazza
POST HARVEST COLD CHAIN OPTIMIZATION OF LITTLE FRUITS
2012 S.V. Marai, E. Ferrari, R. Civelli
APPLICATION OF vis/NIR SPECTROSCOPY FOR NON DESTRUCTIVE MONITORING OF GRAPE WITHERING
2013 R. Beghi, V. Giovenzana, S.V. Marai, R. Civelli, E. Ferrari, R. Guidetti
Estimation of thermal conductivity of short pastry biscuit at different baking stages
2014 C. Cevoli, A. Fabbri, S.V. Marai, E. Ferrari, A. Guarnieri
Comparison of measurement methods of the front velocity of small-scale debris flows
2015 F. Bettella, G.B. Bischetti, V. D’Agostino, S.V. Marai, E. Ferrari, T. Michelini
Testing and design of a passive container for the optimisation of highbush blueberries (Vaccinium corymbosum L.) cold chain
2016 R. Beghi, S.V. Marai, V. Giovenzana, E. Ferrari, R. Guidetti
Remuage apparatus and method
2016 R. Guidetti, E. Ferrari, R. Civelli, S.V. Marai, G. Ancellotti, D. Salghetti, R. Beghi, V. Giovenzana
Evaluation of borage extracts as potential biostimulant using a phenomic, agronomic, physiological and biochemical approach
2017 R. Bulgari, S. Morgutti, G. Cocetta, N. Negrini, S. Farris, A. Calcante, A. Spinardi, E. Ferrari, I. Mignani, R. Oberti, A. Ferrante
Remuage più veloce con vibrazioni ultrasoniche
2017 S. Marai, R. Beghi, V. Giovenzana, E. Ferrari, R. Guidetti
An innovative method for a fastrer remuage operation
2017 R. Beghi, V. Giovenzana, S. Marai, E. Ferrari, R. Guidetti
L’impiego di ultrasuoni per velocizzare l’operazione di remuage
2018 A. Tugnolo, S.V. Marai, R. Beghi, V. Giovenzana, E. Ferrari, R. Guidetti
An innovative method for a faster remuage operation
2018 R. Beghi, V. Giovenzana, S. Marai, E. Ferrari, R. Guidetti
Determination of temperature dependent growth parameters in psychrotrophic pathogen bacteria and tentative use of mean kinetic temperature for the microbiological control of food
2018 A. De Silvestri, E. Ferrari, S. Gozzi, F. Marchi, R. Foschino
Suitability of ultraviolet-C irradiation for white grape must
2019 D. Fracassetti, I. Vigentini, S.V. Marai, E. Ferrari, A.G. Tirelli, R.C. Foschino, R. Guidetti
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile