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Determinazione del latte di vacca nei formaggi di specie minori : applicazione ai formaggi di capra
1996 I. De Noni, A. Tirelli, F. Masotti
Sensitive determination of lysinoalanine for distinguishing natural from imitation mozzarella cheese
1996 L. Pellegrino, P. Resmini, I. De Noni, F. Masotti
Survey of selected chemical and microbiological characteristics of (plain or sweetened) natural yoghurts from the Italian market
2004 I. De Noni, L. Pellegrino, F. Masotti
Significance of furosine index in Taleggio cheese making
2005 F. Masotti, I. De Noni
Calcolo della resa di caseificazione a Grana Padano mediante una formula di previsione: applicazione in un caseificio di piccole dimensioni
2006 F. Masotti, A. Stroppa
Grated Grana Padano cheese : new hints on how to control quality and recognize imitations
2008 S. Cattaneo, J.A.L.A. Hogenboom, F. Masotti, V. Rosi, L.M. Pellegrino, P. Resmini
Evaluation of some heat-treatment indices in UHT milk marketed in Italy
2008 S. Cattaneo, F. Masotti, V. Rosi
Effects of overprocessing on heat damage of UHT milk
2008 S. Cattaneo, F. Masotti, L.M. Pellegrino
Il danno termico nel latte UHT oggi in commercio
2009 L. Pellegrino, S. Cattaneo, F. Masotti, V. Rosi
L’utilizzo di caldaie di rame o di acciaio : effetti sulla tecnologia e sulle caratteristiche qualitative del Parmigiano-Reggiano
2009 M. Pecorari, G. Gambini, A. Pecorari, F. Masotti, J.A. Hogenboom, L. Pellegrino, S. Ghidini, M. Malacarne, P. Mariani
Liquid Infant Formulas : technological tools for limiting heat damage
2009 S. Cattaneo, F. Masotti, L.M. Pellegrino
Pyroglutamyl-γ3-casein as marker of proteolysis and ripening period of Grana Padano and Parmigiano Reggiano cheeses
2009 F. Masotti, J. Hogenboom, I. De Noni, L. Pellegrino
Detection of milk powder and caseinates in Halloumi cheese
2010 L. Pellegrino, S. Cattaneo, F. Masotti, G. Psathas
Proteolysis indices related to cheese ripening and typicalness in PDO Grana Padano cheese
2010 F. MASOTTI, J.A.L.A. HOGENBOOM, V. ROSI, I. DE NONI, L.M. PELLEGRINO
Il latte, i suoi componenti e la trasformazione casearia
2011 F. Masotti, S. Cattaneo, V. Rosi, I. De Noni
Significato della piroglutammil-gamma-3-caseina quale indice di stagionatura del formaggio Grana Padano DOP
2011 F. Masotti, I. De Noni, M. Brasca, A. Stroppa, L. Pellegrino
Chemical modifications of casein occurring during industrial manufacturing of milk protein powders
2012 S. Cattaneo, F. Masotti., L. Pellegrino
Rapid determination of sodium in milk and milk products by capillary zone electrophoresis
2012 F. Masotti, D. Erba, I. De Noni, L. Pellegrino
The evolution of chemical and microbiological properties of fresh goat milk cheese during its shelf life
2012 F. Masotti, G. Battelli, I. De Noni
Nutritional quality of milk proteins
2013 L. Pellegrino, F. Masotti, S. Cattaneo, J.A. Hogenboom, I. De Noni
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