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Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Determinazione del latte di vacca nei formaggi di specie minori : applicazione ai formaggi di capra 1996 I. De NoniA. TirelliF. Masotti Article (author) -
Sensitive determination of lysinoalanine for distinguishing natural from imitation mozzarella cheese 1996 L. PellegrinoP. ResminiI. De NoniF. Masotti Article (author) -
Survey of selected chemical and microbiological characteristics of (plain or sweetened) natural yoghurts from the Italian market 2004 I. De NoniL. PellegrinoF. Masotti Article (author) -
Significance of furosine index in Taleggio cheese making 2005 F. MasottiI. De Noni Article (author) -
Calcolo della resa di caseificazione a Grana Padano mediante una formula di previsione: applicazione in un caseificio di piccole dimensioni 2006 F. MASOTTI + Article (author) -
Grated Grana Padano cheese : new hints on how to control quality and recognize imitations 2008 S. CattaneoJ.A.L.A. HogenboomF. MasottiV. RosiL.M. PellegrinoP. Resmini Article (author) -
Evaluation of some heat-treatment indices in UHT milk marketed in Italy 2008 S. CattaneoF. MasottiV. Rosi Article (author) -
Effects of overprocessing on heat damage of UHT milk 2008 S. CattaneoF. MasottiL.M. Pellegrino Article (author) -
Il danno termico nel latte UHT oggi in commercio 2009 L. PellegrinoS. CattaneoF. MasottiV. Rosi Article (author) -
L’utilizzo di caldaie di rame o di acciaio : effetti sulla tecnologia e sulle caratteristiche qualitative del Parmigiano-Reggiano 2009 F. MASOTTIJ. A. HOGENBOOML. PELLEGRINOS. GHIDINI + Article (author) -
Liquid Infant Formulas : technological tools for limiting heat damage 2009 S. CattaneoF. MasottiL.M. Pellegrino Article (author) -
Pyroglutamyl-γ3-casein as marker of proteolysis and ripening period of Grana Padano and Parmigiano Reggiano cheeses 2009 F. MasottiJ. HogenboomI. De NoniL. Pellegrino Conference Object -
Detection of milk powder and caseinates in Halloumi cheese 2010 L. PellegrinoS. CattaneoF.Masotti + Article (author) -
Proteolysis indices related to cheese ripening and typicalness in PDO Grana Padano cheese 2010 F. MASOTTIJ.A.L.A. HOGENBOOMV. ROSII. DE NONIL.M. PELLEGRINO Article (author) -
Il latte, i suoi componenti e la trasformazione casearia 2011 F. MasottiS. CattaneoV. RosiI. De Noni Book Part (author) -
Significato della piroglutammil-gamma-3-caseina quale indice di stagionatura del formaggio Grana Padano DOP 2011 F. MasottiI. De NoniL. Pellegrino + Article (author) -
Chemical modifications of casein occurring during industrial manufacturing of milk protein powders 2012 S. CattaneoF. Masotti.L. Pellegrino Article (author) -
Rapid determination of sodium in milk and milk products by capillary zone electrophoresis 2012 F. MasottiD. ErbaI. De NoniL. Pellegrino Article (author) -
The evolution of chemical and microbiological properties of fresh goat milk cheese during its shelf life 2012 F. MasottiI. De Noni + Article (author) -
Nutritional quality of milk proteins 2013 L. PellegrinoF. MasottiS. CattaneoJ.A. HogenboomI. De Noni Book Part (author) -
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