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Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Influenza di alcuni parametri sull'estrazione e la conservazione dell'enocianina. I. Andamento del processo di estrazione 1983 C. PompeiE. CasiraghiM. Lucisano Article (author) -
Influenza di alcuni parametri sull'estrazione e la conservazione dell'enocianina. II. Ottimizzazione del processo di estrazione 1983 C. PompeiM. LucisanoE. Casiraghi Article (author) -
Influenza di alcuni parametri sull'estrazione e la conservazione dell'enocianina III : Stabilità del colore nel tempo 1984 E. CasiraghiM. LucisanoC. Pompei Article (author) -
Influenza di alcuni parametri sull'estrazione e la conservazione dell'enocianina. IV : Essiccamento sottovuoto con un processo continuo 1984 E. CasiraghiM. LucisanoC. Pompei Article (author) -
Use of defatted corn germ flour in pasta products 1984 M. LucisanoE. Casiraghi + Article (author) -
Behavior of mozzarella, cheddar and processed cheese spread in lubricated and bonded uniaxial compression 1985 E. Casiraghi + Article (author) -
Uniaxial compression of bonded and lubricated gels 1985 E. Casiraghi + Article (author) -
Deformation and fracture of wheat, corn and rice starch gels in lubricated and bonded uniaxial compression 1986 E. Casiraghi + Article (author) -
Effect of calcium equilibria on the rate of syneresis and on the firmness of curds obtained from milk UF retentates 1987 E. CasiraghiC. PeriL. Piazza Article (author) -
Caratterizzazione reologica di alcune conserve e semiconserve di carne 1987 E. CasiraghiM. LucisanoC. Pompei + Article (author) -
Texture evaluation of Provolone cheeses with two different ripening times 1987 C. PompeiM. LucisanoE. Casiraghi Article (author) -
Texture evaluation of some Italian cheeses by instrumental texture profile analysis 1987 M. LucisanoC. PompeiE. Casiraghi Article (author) -
Nuovi approcci metodologici (sensoriali e reologici) nella valutazione della qualità 1988 E. CasiraghiM. Lucisano + Article (author) -
Evaluation of Spreadability of Food Products by Penetration Tests and Panel Scores 1988 C. POMPEIM. LUCISANOE. CASIRAGHI + Article (author) -
Development of Two Imitative Methods of Spreadability Evaluation and Comparison with Penetration Tests 1988 C. POMPEIE. CASIRAGHIM. LUCISANO + Article (author) -
Correlation among instrumental texture, sensory texture and chemical composition for five Italian cheeses 1989 E. CasiraghiM. LucisanoC. Pompei Article (author) -
Rennet Coagulation of Milk Retentates. 1. Effect of Thermal and Mechanical Stresses Associated with Ultrafiltration 1989 E. CasiraghiM. LucisanoL. Piazza Article (author) -
OPTIMIZATION OF AN INSTRUMENTAL METHOD FOR THE EVALUATION OF SPREADABILITY 1989 M. LUCISANOE. CASIRAGHIC. POMPEI Article (author) -
RENNET COAGULATION OF MILK RETENTATES .2. THE COMBINED EFFECT OF HEAT-TREATMENTS AND PROTEIN-CONCENTRATION 1989 E. CASIRAGHIM. LUCISANOC. PERI Article (author) -
Characterization of Provolone cheese. I.Selection of variables 1991 C. PompeiE. CasiraghiM. Lucisano + Article (author) -
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